Έναρξη του Program a Robot του 3rd Aegean Robotics Competition 2019 | Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Είστε εδώ

Έναρξη του Program a Robot του 3rd Aegean Robotics Competition 2019

 Έναρξη του Program a Robot του  3rd Aegean Robotics Competition 2019 

 

Η ομάδα AegeanRobotics του εργαστηρίου Τεχνητής Νοημοσύνης και Στήριξης Αποφάσεων του Τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά τον πανελλήνιο διαγωνισμό εκπαιδευτικής ρομποτικής AegeanRobotics Competition 2019. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 13 & 14 Απριλίου 2019 στο κλειστό Γυμναστήριο στο Καρλόβασι της Σάμου.

Οι δοκιμασίες στις οποίες μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή είναι:

  • Sumo
  • Line Follower
  • Ελεύθερη Παρουσίαση / Free Style
  • Ελεύθερη Παρουσίαση από Απόσταση / Remote Free Style (20 συμμετοχές)
  • Program A Robot (Δήλωση μέχρι 10 Φλεβάρη)

Δήλωση συμμετοχής (πλην της δοκιμασίας Program A Robot) μέχρι τις 31 Μαρτίου 2019

 

Βραβεία – Βεβαιώσεις συμμετοχής

Όλες οι συμμετοχές θα λάβουν βεβαίωση συμμετοχής, ενώ ο  πρώτος στην κάθε κατηγορία θα λάβει ένα προγραμματιζόμενο ρομπότ με οδηγίες. Τέλος η καλύτερη συμμετοχή της κατηγορίας Free Style θα παραλάβει ένα ανθρωποειδές ρομπότ, κατάλληλο για εκπαίδευση στη ρομποτική, με σχετικές οδηγίες.

 

Έγκαιρη Εγγραφή Συμμετοχής

Δίνεται η δυνατότητα επιβράβευσης της έγκαιρης δήλωσης συμμετοχής. Δηλώστε συμμετοχή για τη δοκιμασία της Ελεύθερης Παρουσίασης / Free Style και η συμμετοχής σας θα παρουσιαστεί από τη σελίδα του διαγωνισμού διεκδικώντας τις ψήφους του κοινού. Οι συμμετοχές που θα δηλώσουν μέχρι 10 Φλεβάρη, θα ανακοινωθούν όλες μαζί στο site μας, ενώ όποιες μπαίνουν μετά, θα παίρνουν ψήφους από τις στιγμή που θα μπαίνουν. Όλες οι συμμετοχές που θα διαγωνιστούν θα λάβουν bonus στην τελική βαθμολογία την ημέρα του διαγωνισμού, βάσει των ψήφων που θα πάρουν. Επίσης, όσοι ενδιαφέρονται να παρουσιάσουν από απόσταση, οι ψήφοι θα είναι καθοριστικοί για την επιλογή των 20 συμμετοχών.

Για την συμμετοχή σας στη ψηφοφορία της έγκαιρης εγγραφής είναι απαραίτητο μαζί με την αίτηση συμμετοχής, να αποστείλετε μία τεχνική περιγραφή του έργου σας και της ομάδας και δύο τουλάχιστον φωτογραφίες. Προαιρετικά μπορείτε να αποστείλετε και αφίσα ή video (<1min) που θα συνοδεύει το έργο. Αν υπάρχει εξέλιξη στο έργο σας μπορείτε να ανανεώστε τις πληροφορίες, ελπίζοντας σε περισσότερους ψήφους. Τέλος κατά τη δήλωση του έργου σας είναι σημαντικό να μας ενημερώσετε αν θέτετε συμμετοχή για τις 20 θέσεις από απόσταση.

 

O θεσμός του φοιτητή-συνδέσμου

Όποια ομάδα το επιθυμεί, θα έχει ένα φοιτητή-σύνδεσμο, από τη στιγμή που θα δηλώσει συμμετοχή μέχρι τον διαγωνισμό. Ο φοιτητής αυτός θα είναι ενήμερος για το project της ομάδας, θα επικοινωνεί μαζί μας για ότι επιθυμεί η ομάδα (ερωτήσεις διευκρινίσεις κλπ.) και αν η ομάδα δεν έρθει για οποιοδήποτε λόγο, θα μπορεί είτε να παρουσιάσει το project σε συνεργασία με την ομάδα μέσω skype (Free Style) ή να αγωνιστεί για την ομάδα (sumo/ line follower).

 

Πληροφορίες και Δηλώσεις συμμετοχής στη διεύθυνση :

https://icsdweb.aegean.gr/project/aegeanrobotics

Για απορίες  και διευκρινίσεις επικοινωνήστε:

%0daegeanrobotics [at] aegean.gr%0d">aegeanrobotics@aegean.gr

 

Ημερομηνία ανάρτησης

4 Φεβ 2019

Είδος ανακοίνωσης

Νέα

Τοποθεσία

Σάμος

Σχολή / Τμήμα

Σχετικά αρχεία

Εικόνες

Current Style: Βασικό

espa.jpg