Ίδρυση Συλλόγου Αποφοίτων Πανεπιστημίου Αιγαίου | Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Είστε εδώ

Ίδρυση Συλλόγου Αποφοίτων Πανεπιστημίου Αιγαίου

Αγαπητές Απόφοιτες και Αγαπητοί Απόφοιτοι

 

Eκ μέρους της Πρυτανικής Αρχής, έχουμε τη χαρά να σας ενημερώσουμε για την πρωτοβουλία ίδρυσης του πρώτου Συλλόγου Αποφοίτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου, ως υλοποίηση της στρατηγικής  επιλογής του Ιδρύματος για τη συστηματική διάδραση και συνεργασία με τις απόφοιτες και τους αποφοίτους του!

 

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, στο πλαίσιο εφαρμογής των διαδικασιών του για τη διασφάλιση ποιότητας του έργου του, αναγνωρίζοντας την επιτακτική αναγκαιότητα αυτής της συνεργασίας και  έπειτα από πρόταση της Μονάδας Διασφάλισης Ποιότητας του Ιδρύματος, σας προσκαλεί με ιδιαίτερη χαρά να υποστηρίξετε έμπρακτα την πρωτοβουλία αυτή. Έχουμε τη βεβαιότητα,  ότι ο Σύλλογος Αποφοίτων του Ιδρύματος θα αποτελέσει γέφυρα ανάμεσα στις διαφορετικές γενιές των αποφοίτων μας, προσφέροντας σε όλες και όλους πολλαπλασιαστικά οφέλη κοινωνικής και επαγγελματικής διασύνδεσης, αλλά και καίρια πηγή υποστήριξης για το Ίδρυμα, συμβάλλοντας στη συνεχή βελτίωση και αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών του.

 

Η συμμετοχή σας στο νέο αυτό βήμα του Πανεπιστημίου μας  θα διασφαλίσει την επιτυχία των δράσεων του Συλλόγου και θα συνεισφέρει έτσι ουσιαστικά στην υλοποίηση του οράματος  για την  ισχυρή διασύνδεση των αποφοίτων του τόσο με την ακαδημαϊκή μας κοινότητα όσο και με τον επαγγελματικό στίβο και, συνολικότερα, με την κοινωνία στην οποία ζείτε, εργάζεστε και προσφέρετε.

 

Όσες και όσοι επιθυμείτε να συμμετέχετε, μπορείτε να βρείτε το καταστατικό ίδρυσης εδώ και να συνυπογράψετε τη διακήρυξη ίδρυσης μέχρι και τη Δευτέρα 01 Μαρτίου 2021.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με τη διαδικασία αυτή, μπορείτε να απευθύνεστε στην κα Αγγελική Κίτσιου (2251036121,  a.kitsiou at aegean dot gr ).  

 

Καθηγήτρια Έλενα Θεοδωροπούλου

Αντιπρυτάνισσα Ακαδημαϊκών Υποθέσεων

& Φοιτητικής Μέριμνας

 

Ημερομηνία ανάρτησης

12 Φεβ 2021

Είδος ανακοίνωσης

Νέα

Current Style: Βασικό

espa.jpg