ανάθεση των Υπηρεσιών Επισκευής & Συντήρησης των εξωτερικών και εσωτερικών Κουφωμάτων των κτηρίων του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Μυτιλήνη | Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Είστε εδώ

ανάθεση των Υπηρεσιών Επισκευής & Συντήρησης των εξωτερικών και εσωτερικών Κουφωμάτων των κτηρίων του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Μυτιλήνη

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, προτίθεται να προβεί στην ανάθεση των Υπηρεσιών  Επισκευής & Συντήρησης των εξωτερικών και εσωτερικών  Κουφωμάτων των κτηρίων του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Μυτιλήνη.       

Ο συνολικός προϋπολογισμός δαπάνης παροχής των  ως άνω Υπηρεσιών,   ανέρχεται στο καθαρό ποσό των 17.094,02 €  πλέον του ΦΠΑ 17%, ποσού 2.905,98 €.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον, να μας ενημερώσουν μέχρι και την Τετάρτη , 29η -1ΟΥ -2020 και ώρα 11η:00 π.μ  επικοινωνώντας με το Γραφείο του Περιφερειακού Τμήματος Τεχνικής Υπηρεσίας, (Διεύθυνση:Λόφος Παν/μίου Αιγαίου κτήριο Διοίκησης  (όνομα υπαλλήλου :Νίκος Μιχαλάκης  τηλ. επικοινωνίας 22510 36951) ή με ηλεκτρονική αποστολή στο e mail: mihalakis@aegean.gr.

Ημερομηνία ανάρτησης

24 Ιαν 2020

Είδος ανακοίνωσης

Προκηρύξεις Διαγωνισμών

Τοποθεσία

Λέσβος

Current Style: Βασικό

espa.jpg