Είστε εδώ

απ’ ευθείας ανάθεση, Υπηρεσιών (μετά υλικών), Κατασκευής και τοποθέτησης ευκόλως μετακινούμενων προστατευτικών έναντι του κορονοϊου, χωρισμάτων γραφείου για την προστασία των εργαζομένων του, στις κατά νησί Πανεπιστημιακές μονάδες

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου προτίθεται να προβεί στην   απ’  ευθείας ανάθεση,  Υπηρεσιών (μετά υλικών),   Κατασκευής και τοποθέτησηςευκόλως μετακινούμενων  προστατευτικών έναντι του κορονοϊου, χωρισμάτων γραφείου για την προστασία των εργαζομένων του, στις κατά νησί Πανεπιστημιακές μονάδες (Λήμνου, Μυτιλήνης, Χίου, Σάμου, Ρόδου  και Σύρου)

Ο συνολικός προϋπολογισμός της   άνω  Παροχής Υπηρεσιών  μετα Υλικών    ανέρχεται στο συνολικό ποσό των 11.673,98 ,00 €  με τον νόμιμο  ΦΠΑ.

 

 Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον, παρακαλούνται  να μας ενημερώσουν μέχρι και την Δευτέρα   ,3/08ου/2020  και ώρα10,00 πμ επικοινωνώντας με το Γραφείο του Τμήματος Τεχνικής Υπηρεσίας (Διεύθυνση): Λόφος Παν/μίου Αιγαίου  (όνομα υπαλλήλου: Νίκος Μιχαλάκης τηλ. επικοινωνίας : 22510 36951 ) και αποστολή στο e- mail: mihalakis@aegean.gr  ή κ Γρηγόρης Μακαρώνης τηλ. Επικοινωνίας: 22510 36954 και αποστολή στο e-mail:  gmakaron@aegean.gr.

Ημερομηνία ανάρτησης

30 Ιουλ 2020

Είδος ανακοίνωσης

Προκηρύξεις Διαγωνισμών

Current Style: Βασικό