Είστε εδώ

Βιώσιμη Ανάπτυξη και Εκπαίδευση: Αντιμετωπίζοντας τις Ανισότητες Δίκτυο για τη Συνοχή της Αναπτυξιακής Πολιτικής (ΣΑΠ)

 

Βιώσιμη Ανάπτυξη και Εκπαίδευση: Αντιμετωπίζοντας τις Ανισότητες

Δίκτυο για τη Συνοχή της Αναπτυξιακής Πολιτικής (ΣΑΠ)

 

Tο ΚΜΟΠ - Κέντρο Κοινωνικής Δράσης και Καινοτομίας σας προσκαλεί σε Διαδικτυακή Συζήτηση με θέμα «Βιώσιμη Ανάπτυξη και Εκπαίδευση: Αντιμετωπίζοντας τις Ανισότητες», που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου στις 14:00.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν τα αποτελέσματα έρευνας που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου InterCap σχετικά με τις καλές πρακτικές που εφαρμόζουν σχολεία, τοπικές αρχές, πανεπιστήμια και οργανώσεις της Κοινωνίας των Πολιτών για την προώθηση των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης για ποιοτική εκπαίδευση (SDG10) και λιγότερες ανισότητες (SDG4).

 

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

 

Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Zοοm. Με την επιβεβαίωση της εγγραφής θα λάβετε αναλυτικές οδηγίες για τη συμμετοχή σας.

Η εκδήλωση γίνεται στο πλαίσιο του έργου "InterCap - Αναπτύσσουμε τις ικανότητές μας μαζί: Δημιουργία ευρωπαϊκών Δικτύων Πανεπιστημίων και Κοινωνίας των Πολιτών για την προώθηση της Παγκόσμιας Εκπαίδευσης σε θέματα μετανάστευσης, ασφάλειας και αειφόρου ανάπτυξης σε ένα αλληλοεξαρτώμενο κόσμο", το οποίο χρηματοδοτείται από το ταμείο EuropeAid της Ευρωπαϊκής Ένωσης και υλοποιείται στην Ελλάδα από το ΚΜΟΠ.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις σχετικά με τη διαδικτυακή συζήτηση αλλά και τις υπόλοιπες δράσεις του ΙnterCap, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υπεύθυνη του έργου, Σύριλα Μακαρέζου στο makarezou.s@kmop.org.
 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 
 

Ημερομηνία ανάρτησης

14 Δεκ 2020

Είδος ανακοίνωσης

Ανακοινώσεις άλλων φορέων

Current Style: Βασικό