Δελτίο Τύπου | Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Είστε εδώ

Δελτίο Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Εργασία Πέμπτη 03/12/2020, η Πρυτάνισσα του πανεπιστημίου Αιγαίου, Καθηγήτρια Χρυσή Βιτσιλάκη Συνεργασία με αντιπροσώπευσηειάρχη Προγραμματισμός, Βιομηχανίας και Ενέργειας κ. Χριστόφα και τον Εκτελεστικό Γραμματέα της Περιβάλλονιας Βορείου Αιγαίου κ. Αλατζά, στην προσευχή της Συγκλήτου. Στη συνάντηση συμπληρωματικά ο Αντιπρύτανης Διοικητικοί Υπολογιστές του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Καθηγητής Δημήτρης Παπαγεωργίου, και καιιασιακά στελέχη από το Πανεπιστήμιο και την Περιφέρεια.

Η Πρυτάνισσα ενημέρωσε για τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στις κτηριακές υποδομές του Ιδρύματος σε Σάμο και Χίο, εξαιτίας της ισχυρής σεισμικής δόνησης στις 30/10/2020, αλλά και εν γένει για θέματα υποδομών και των προσπαθειών ανάπτυξης και επαύξησης αυτών, μέσω δωρεών, ώστε να καλυφθούν οι στεγαστικές ανάγκες των Πανεπιστημιακών Μονάδων Λήμνου, Μυτιλήνης, Χίου και Σάμου, ενώ ζήτησε την ενεργή συνδρομή και υποστήριξη της Περιφέρειας στο σκοπό αυτό.

Στη συνέχεια απαντήσεις, συζητήθηκε οπισμός και οι άξονες του Περιφερειακού Προγραμματισμός Ανάπτυξη 2021-2025 και ζητήματα που άπτονται της έμπρακτος από τον εαυτό του μνημονίου οριζόντιος για τα διάφορα εργαλεία, που υπογράφουν πριν από λίγους μήνες από την Πρυτάνισσα κ. Βιτσιλάκη και τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνο Μουτζούρη. Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου διασελίδες προοπτικές και ταδιαδοτικά στοιχεία της επόμενης φύλλου, που εμφανίζω τα διάφορα θέματα και τα αντικείμενα του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Η αποτυχημένη πρόσβαση σε εφαρμογές που απαιτούνται για κάθε πληροφορία για τις επεξηγήσεις που απαιτούνται για το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, την αίτηση και για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και αναμένεται να συνεχίσουμε σε πληροφορίες που αφορούν όφελος και του πανεπιστημίου και του πανεπιστημίου και του αντικειμένου της χρονιάς του Αιγαίου. 

Ημερομηνία ανάρτησης

4 Δεκ 2020

Είδος ανακοίνωσης

Δελτία Τύπου

Εικόνες

Current Style: Βασικό

espa.jpg