ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ | Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Είστε εδώ

ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ

"Το βίντεο στην εκπαίδευση"

Το «Δίκτυο Καινοτομίας και Έρευνας Εκπαιδευτικών για το Ψηφιακό Σχολείο του Πανεπιστήμιου Αιγαίου» που εντάσσεται στην ομάδα www.mediapedagogy.gr του εργαστηρίου "Ψυχολογίας, Παιδαγωγικών Ερευνών και Μέσων στην Εκπαίδευση" (http://www.pre.aegean.gr/lab-ppm/), πιστό στην προσφορά του στην τοπική κοινωνία της Ρόδου, δίνει την ευκαιρία σε συνολικά 30 εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (που εργάζονται στο νησί της Ρόδου), να λάβουν μέρος σε  μια δωρεάν οκτάμηνη δια ζώσης επιμόρφωση 114 ωρών (14 Workshops) από Νοέμβριο 2020 έως και Ιούνιο 2021, με εισηγήσεις που αφορούν το βίντεο στην εκπαίδευση.

Οι εισηγήσεις θα υποστηριχθούν από μια σειρά βιωματικών εργαστηρίων, που θα έχουν ως στόχο να βοηθήσουν τους καταρτιζόμενους να τις κατανοήσουν σε βάθος τόσο στο σύνολό τους, όσο και στις επιμέρους διαστάσεις τους, έτσι ώστε να εφαρμόσουν αυτά που θα διδαχθούν, στο καθημερινό τους μάθημα.

Οι επιμορφώσεις θα πραγματοποιούνται ως επί το πλείστων Σάββατα, αρχής γενομένης από τo Σάββατο 7 Νοεμβρίου. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μεταφορτώστε και να δείτε το πρόγραμμα που έχει επισυναφθεί. Πατώντας πάνω στον τίτλο κάθε θεματικής έχετε τη δυνατότητα να δείτε αναλυτικότερα τους άξονες κάθε εισήγησης.

Η επιμόρφωση θα διεξάγεται στο αμφιθέατρο του 1ου ορόφου στο κτίριο Κλεόβουλος του Πανεπιστημίου Αιγαίου, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης λόγω του Covid-19.

 

Αλιβίζος (Λοΐζος) Σοφός

Καθηγητής Πανεπιστημίου Αιγαίου

Διευθυντής εργαστηρίου «Ψυχολογίας, Παιδαγωγικών ερευνών και Μέσων στην Εκπαίδευση»

 

 

 

 

 

Ημερομηνία ανάρτησης

29 Οκτ 2020

Είδος ανακοίνωσης

Νέα

Σχετικά αρχεία

Current Style: Βασικό

espa.jpg