Προκήρυξη Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Ζωγραφικής με θέμα «Οι αναβαθμίδες καλλιέργειας στην Ελλάδα: παλιά, τώρα, για πάντα». | Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Είστε εδώ

Προκήρυξη Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Ζωγραφικής με θέμα «Οι αναβαθμίδες καλλιέργειας στην Ελλάδα: παλιά, τώρα, για πάντα».

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ
με θέμα «Οι αναβαθμίδες καλλιέργειας στην Ελλάδα: παλιά, τώρα, για πάντα»

 
Το Τμήμα Γεωγραφίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου (https://geography.aegean.gr/), στο πλαίσιο εορτασμού των 25 χρόνων λειτουργίας του, και σε συνεργασία με το έργο LIFE TERRACESCAPE (http://www.lifeterracescape.aegean.gr/) που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, προκηρύσσει Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ζωγραφικής με θέμα «Οι αναβαθμίδες καλλιέργειας στην Ελλάδα: παλιά, τώρα, για πάντα».
Σκοπός του προτεινόμενου Διαγωνισμού είναι η απεικόνιση/αναπαράσταση του αναβαθμιδωμένου τοπίου, ενός από τα πιο χαρακτηριστικά τοπία της Ελλάδας και ολόκληρης της Μεσογείου, με πολυποίκιλα οφέλη (περιβαλλοντικά, κοινωνικο-οικονομικά, πολιτισμικά), μέσα από τη ματιά των μαθητών και μαθητριών των δημοτικών σχολείων, γυμνασίων και λυκείων.  
 

Ημερομηνία ανάρτησης

29 Ιουν 2020

Είδος ανακοίνωσης

Νέα
Προκηρύξεις Διαγωνισμών

Τοποθεσία

Λέσβος

Σχολή / Τμήμα

Σχετικά αρχεία

Εικόνες

Current Style: Βασικό

espa.jpg