προμήθεια φαρμακευτικού υλικού και υλικών πρώτων βοηθειών στους χώρους εργασίας της Πανεπιστημιακής Μονάδας Μυτιλήνης καθώς και για τις ανάγκες του σκάφους ΄΄Αμφιτρίτη΄΄ για το έτος 2020 | Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Είστε εδώ

προμήθεια φαρμακευτικού υλικού και υλικών πρώτων βοηθειών στους χώρους εργασίας της Πανεπιστημιακής Μονάδας Μυτιλήνης καθώς και για τις ανάγκες του σκάφους ΄΄Αμφιτρίτη΄΄ για το έτος 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Το Τμήμα Οικονομικών Υποθέσεων της Πανεπιστημιακής Μονάδας Μυτιλήνης προτίθεται να προβεί στην προμήθεια φαρμακευτικού υλικού και υλικών πρώτων βοηθειών στους χώρους εργασίας της Πανεπιστημιακής Μονάδας Μυτιλήνης καθώς και για τις ανάγκες του σκάφους  ΄΄Αμφιτρίτη΄΄ για το έτος 2020.

Ο συνολικός προϋπολογισμός της εν λόγω προμήθειας  ανέρχεται στο ποσό των τετρακοσίων ευρώ (430€) συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον, να μας ενημερώσουν μέχρι και τη Παρασκευή 07/05/2020 και ώρα 13:00  επικοινωνώντας με το Γραφείο του Τμήματος Οικονομικών Υποθέσεων, της Περιφερειακής Διεύθυνσης Μυτιλήνης, Κτίριο Διοίκησης, Λόφος Πανεπιστημίου, με την κκ. Σχαλλίγ Μαριολέν στο τηλ. επικοινωνίας 22510  36925 ή με ηλεκτρονική αποστολή στο email:  mariolen@aegean.gr.

Ημερομηνία ανάρτησης

5 Μάιος 2020

Είδος ανακοίνωσης

Προκηρύξεις Διαγωνισμών

Τοποθεσία

Λέσβος

Current Style: Βασικό

espa.jpg