πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το ΠΜΣ "Οικονομική και Διοίκηση για Μηχανικούς" του Τμήματος Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης της Πολυτεχνικής Σχολής για το ακαδ. έτος 2019-20 | Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Είστε εδώ

πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το ΠΜΣ "Οικονομική και Διοίκηση για Μηχανικούς" του Τμήματος Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης της Πολυτεχνικής Σχολής για το ακαδ. έτος 2019-20

Το Τμήμα Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αιγαίου, λειτουργεί από το ακαδημαϊκό έτος 2005-2006 (ΦΕΚ ίδρυσης 1049/25.07.05, τ. Β’) και επανιδρύει (ΦΕΚ επανίδρυσης 3246/08.08.2018, τ. Β’) από το ακαδημαϊκό έτος 2018-19, Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο: «Οικονομική και Διοίκηση για Μηχανικούς» (Ο.ΔΙ.Μ.) το οποίο οδηγεί σε Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Μ.Σ) στην Οικονομική και Διοίκηση για Μηχανικούς με τις κατευθύνσεις:

  • Χρηματοοικονομική Μηχανική (Financial Engineering)
  • Μηχανική της Διοίκησης (Management Engineering)
  • Διοίκηση και Οικονομία Δημοσίων Οργανισμών και Φορέων

Το ΠΜΣ υλοποιείται σε περιβάλλον μικτής διαδικασίας μάθησης, 50% εξ αποστάσεως εκπαίδευση, με πρότυπες συνδυαστικές μορφές εκπαίδευσης και η χρονική διάρκεια για την απονομή του διπλώματος μεταπτυχιακών σπουδών είναι δύο (2) διδακτικά εξάμηνα και χαρακτηρίζεται εντατικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα διάρκειας ενός έτους.

Στην ιστοσελίδα του Π.Μ.Σ. https://odim.aegean.gr/?q=el/node/8 έχει αναρτηθεί η σχετική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Υποβολή αιτήσεων έως την Παρασκευή 05/07/2019

Περισσότερες πληροφορίες:

Γραμματεία ΠΜΣ Οικονομική και Διοίκηση για Μηχανικούς
Τμήμα Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης
Πολυτεχνική Σχολή
Πανεπιστήμιο Αιγαίου
τηλ.: 22710-35422

email: odim_gram@chios.aegean.gr

web: odim.aegean.gr 

facebook: www.facebook.com/odim.aegean.gr

Ημερομηνία ανάρτησης

4 Ιουν 2019

Είδος ανακοίνωσης

Μεταπτυχιακές Σπουδές

Τοποθεσία

Χίος

Σχολή / Τμήμα

Σχετικά αρχεία

Εικόνες

Current Style: Βασικό

espa.jpg