Συνάντηση της Πρυτάνισσας με τον Σύμβουλο Εκπαιδευτικής και Πολιτιστικής δράσης της Γαλλικής Πρεσβείας | Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Είστε εδώ

Συνάντηση της Πρυτάνισσας με τον Σύμβουλο Εκπαιδευτικής και Πολιτιστικής δράσης της Γαλλικής Πρεσβείας

Συνάντηση της Πρυτάνισσας με τον Σύμβουλο Εκπαιδευτικής και Πολιτιστικής δράσης της Γαλλικής Πρεσβείας

Τη Δευτέρα 30/09/2019, η Πρυτάνισσα του Πανεπιστημίου Αιγαίου, καθηγήτρια Χρυσή Βιτσιλάκη, υποδέχθηκε στο Γραφείο της τον κ. Patrick Comoy, Σύμβουλο εκπαιδευτικής και πολιτιστικής δράσης της Γαλλικής Πρεσβείας και την καθηγήτρια γαλλικής γλώσσας κα Σοφία Μπαρουτσάκη – Τσιριγώτη, Επίτιμη Πρόξενο της Γαλλίας στη Λέσβο και Λήμνο.

Στην πρώτη αυτή συνάντηση εργασίας ο κ. Comoy ενημερώθηκε για τα Τμήματα του Ιδρύματος στα έξι νησιά του Αρχιπελάγους και με τη σειρά του ενημέρωσε ότι υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ενεργή υποστήριξη και ανάπτυξη συνεργασιών του Ιδρύματος με το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδας, αλλά και με γαλλικά Πανεπιστήμια. Επίσης, αναγνωρίστηκε από κοινού η σπουδαιότητα και αναγκαιότητα της διδασκαλίας ξένων γλωσσών και δη της γαλλικής στους/στις φοιτητές/τριες του Ιδρύματος και θα διερευνηθεί η δυνατότητα προσφοράς δωρεάν μαθημάτων εκ μέρους του Ινστιτούτου.

 

Ημερομηνία ανάρτησης

7 Οκτ 2019

Είδος ανακοίνωσης

Δελτία Τύπου

Σχετικά αρχεία

Εικόνες

Current Style: Βασικό

espa.jpg