Συνεργασία Τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων με την Motor Oil Hellas για τη σχεδίαση νέας σειράς συσκευασιών για τα λιπαντικά Cyclon. | Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Είστε εδώ

Συνεργασία Τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων με την Motor Oil Hellas για τη σχεδίαση νέας σειράς συσκευασιών για τα λιπαντικά Cyclon.

Συνεργασία Τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων

με την Motor Oil Hellas για τη σχεδίαση νέας σειράς συσκευασιών για τα λιπαντικά Cyclon.

Στο πλαίσιο της ριζικής ανανέωσης της εταιρικής ταυτότητας αλλά και της εισαγωγής νέων λιπαντικών με το σήμα της Cyclon, η Motor Oil Hellas ζήτησε την συνδρομή του Τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου για τη σχεδίαση της νέας οικογένειας συσκευασιών. Δεδομένης της επιθυμίας της εταιρείας να δοθεί βήμα στην νεανική ικανότητα για καινοτομία, διενεργήθηκε διαγωνισμός σχεδίασης ανοιχτός στο σύνολο των φοιτητών και αποφοίτων του ΤΜΣΠΣ.

 Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού δικαίωσαν αυτή την επιλογή καθώς, παρά τις πολύ αυστηρές προδιαγραφές, συγκεντρώθηκε πληθώρα εξαιρετικών ιδεών οι οποίες ξεπερνούσαν τα καθιερωμένα πρότυπα και ενθουσίασαν τους διοργανωτές.

Στις τρεις καλύτερες προτάσεις αποδόθηκαν χρηματικά έπαθλα, ενώ ο νικητής του διαγωνισμού, Ιωάννης Κανελλόπουλος, συμμετείχε στην διεπιστημονική ομάδα διδασκόντων του ΤΜΣΠΣ που ανέλαβε τον λεπτομερειακό σχεδιασμό προκειμένου να βγουν τα νέα σχέδια στην παραγωγή. Τον Σεπτέμβριο του 2016 έγινε η παρουσίαση της σειράς λιπαντικών η οποία με τη νέα της συσκευασία είναι πλέον διαθέσιμη στην ελληνική και διεθνή αγορά.

Σχετικό video: https://www.facebook.com/DPSDE/videos/1625477977504631/

Ημερομηνία ανάρτησης

2 Νοε 2017

Είδος ανακοίνωσης

Δελτία Τύπου

Τοποθεσία

Σύρος

Σχολή / Τμήμα

Σχετικά αρχεία

Εικόνες

Current Style: Βασικό

espa.jpg