Είστε εδώ

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης από τις 7 έως τις 15 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη

Αγαπητές κυρίες / Αγαπητοί κύριοι, 

 

Σας καλούμε να μας επισκεφθείτε στο περίπτερο του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, που θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως τις 15 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Ο χώρος του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στη Θέση 22 (stand 22), στο Περίπτερο AKADEMIA 14 της 84ης Δ.Ε.Θ., έχει σχεδιαστεί ώστε να αποτελέσει κόμβο συνάντησης της Ακαδημαϊκής Κοινότητας. Ακόμη το εξειδικευμένο προσωπικό που θα παρευρίσκεται στον χώρο, θα είναι εκεί για να πληροφορεί τους ενδιαφερόμενους σχετικά με τον μεγάλο αριθμό Προγραμμάτων, Προπτυχιακών και Μεταπτυχιακών, που προσφέρει το Ίδρυμα, καθώς και τις παροχές για τους φοιτητές. 

Παράλληλα κατά τη διάρκεια της Έκθεσης, Καθηγητές των Προγραμμάτων θα ενημερώνουν το κοινό σχετικά με το αντικείμενο των Σχολών τους. 

Συγκεκριμένα θα λάβουν χώρα στην Αίθουσα Akademia στο Περίπτερο 14 οι παρακάτω ομιλίες: 

  • Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 14:45, ο Κοσμήτορας της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας του ΕΑΠ Ιωάννης Καλαβρουζιώτης θα παρουσιάσει τα Προγράμματα Σπουδών της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας. Πιο αναλυτικά θα γίνει η παρουσίαση με στοιχεία της Σχολής καθώς και παρουσίαση της εργαστηριακής υποδομής που διαθέτει τόσο για τα Προγράμματα προπτυχιακού - μεταπτυχιακού επιπέδου όσο και για την έρευνα.  Τέλος, ο Κοσμήτορας της Σχολής θα αναφερθεί στα θερινά σχολεία που γίνονται από Μέλη ΔΕΠ της Σχολής, ενώ δίνεται η δυνατότητα και παρακολούθηση αυτών εξ αποστάσεως.
  • Τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 17:00 η Δρ. Ελισάβετ Γεωργιάδου, Συνεργαζόμενο Εκπαιδευτικό Προσωπικό (ΣΕΠ) του ΕΑΠ, θα παρουσιάσει τα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών της Σχολής Εφαρμοσμένων Τεχνών: Γραφικές Τέχνες – Πολυμέσα, Σχεδιασμός Φωτισμού, Ακουστικός Σχεδιασμός και Ψηφιακός Ήχος. Η ομιλία θα καλύψει θέματα της διαδικασίας μάθησης στην ανοικτή και εξ αποστάσεως εκπαίδευση σε σχέση με τα ειδικά θέματα τέχνης και τεχνολογίας που ασχολείται η Σχολή Εφαρμοσμένων Τεχνών ενώ θα περιγραφούν οι θεματικές ενότητες των Προγραμμάτων και τα μαθησιακά τους αποτελέσματα. 
  •  Την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 16:15, ο Κοσμήτορας της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του ΕΑΠ Αντώνης Λιοναράκης, θα πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα «Συγγραφή και παρουσίαση επιστημονικής εργασίας: τι κάνω και πως». Η ομιλία - συζήτηση απευθύνεται σε προπτυχιακούς φοιτητές αλλά και μεταπτυχιακούς και γενικά σε ενδιαφερόμενους που θα ήθελαν να μάθουν ποια η διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσουν ώστε να ολοκληρώσουν την επιστημονική του εργασία. 
  • Αμέσως μετά την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 17:00, ο Γιώργος Γκαντζιάς, Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων», θα πραγματοποιήσει ομιλία «Η Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση στην Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων: Επενδύοντας στις Πολιτιστικές Δραστηριότητες και της Χορηγίες».
  •  Τέλος το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 11:15, με αφορμή τη δημιουργία του νέου Προπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών  «Διοίκηση Τουρισμού» της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του ΕΑΠ, ο Αναπληρωτής Κοσμήτορας Σχολής Γιώργος Μ. Αγιομυργιανάκης θα πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα «Εξελίξεις στον Τουριστικό κλάδο, η θέση της Ελλάδας και ο ρόλος της Εκπαίδευσης».  

Μπορείτε να δείτε την ανακοίνωση στην Ιστοσελίδα του ΕΑΠ εδώ ενώ πληροφορίες σχετικά με την 84η ΔΕΘ εδώ

Τμήμα Δημοσίων & Διεθνών Σχέσεων 
Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο

Πάροδος Αριστοτέλους 18
Περιβόλα Πατρών, 26335
Πάτρα

2610 367 797 / 613 / 793 
pr@eap.gr

Ημερομηνία ανάρτησης

6 Σεπ 2019

Είδος ανακοίνωσης

Ανακοινώσεις άλλων φορέων

Current Style: Βασικό