Είστε εδώ

EU&U - ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ!

Το διαδικτυακό συνέδριο EUandU,  διοργανώνεται από την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, και θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου με τη συμμετοχή του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ), του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Συστημάτων Επικοινωνιών και Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (Ε.Π.Ι.Σ.Ε.Υ.), και του Πανεπιστημίου Πατρών (Π.Π.).

 

Η εκδήλωση απευθύνεται κυρίως σε νέους ανθρώπους με στόχο να τους φέρει πιο κοντά στην έρευνα, τα αποτελέσματά της και τον αντίκτυπό τους στην Κοινωνία.

 

***************************************************************

Θέλεις να βάλεις την έρευνα και την τεχνολογία στην καθημερινότητά σου; Έχεις μια καινοτόμο ιδέα και θέλεις να την κάνεις πράξη; Θέλεις να δημιουργήσεις τη δική σου επιχείρηση πάνω στην καινοτόμο ιδέα σου;

Τότε το ‘EUandU’ είναι για σένα!

Κάνε την εγγραφή σου και συνδέσου διαδικτυακά στο ‘EUandU’ στις 18 Ιανουαρίου 2021 και θα ακούσεις και θα δεις καινοτόμες ιδέες που ξεκίνησαν από το ερευνητικό εργαστήριο και έγιναν επιτυχίες στην αγορά.

Μάθε από την εμπειρία νέων ερευνητών και γνώρισε από πρώτο χέρι πώς είναι να εργάζεσαι σε ερευνητικά κέντρα και να δημιουργείς καινούργια πράγματα.

Το ‘EUandU’ είναι ένα διαδικτυακό, διαδραστικό, ενημερωτικό αλλά και ψυχαγωγικό συνέδριο που διοργανώνεται από την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.

Στόχος μας είναι να ενημερώσουμε, να υποστηρίξουμε και να εμπνεύσουμε τους νέους, έτσι ώστε να ανακαλύψουν τη δουλειά των ονείρων τους, να τους ενθαρρύνουμε να κάνουν την ιδέα τους πραγματικότητα και να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση.

Η φετινή έκδοση του ‘EUandU’ θα εστιάσει στην έρευνα, την τεχνολογία και την καινοτομία, και τη σύνδεση με τις εφαρμογές τους στην αγορά και την καθημερινότητα του πολίτη.

 

Συνδέσου και εσύ στις 18 Ιανουαρίου για να μάθεις περισσότερα για την καινοτόμα έρευνα και τεχνολογία στους τομείς του μέλλοντος: την Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία, τη Μετάβαση στην Ψηφιακή Εποχή και την Ιατρική και Βιοϊατρική Έρευνα.

 

Πάρε μέρος στο διαδικτυακό μας παιχνίδι και κέρδισε ένα ταξίδι γνωριμίας με την Ε.Ε. στις Βρυξέλλες!

 

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://www.euandu.eu/

Δείτε το πρόγραμμα https://www.euandu.eu/πρόγραμμα

Εγγραφές https://www.euandu.eu/copy-of-registrations

 

 
 

Ημερομηνία ανάρτησης

18 Ιαν 2021

Είδος ανακοίνωσης

Ανακοινώσεις άλλων φορέων

Σχετικά αρχεία

Current Style: Βασικό