Πρόσκληση σε ενημερωτική εκδήλωση για τις δράσεις του προγράμματος Erasmus+ “3D-ReMath” | Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Είστε εδώ

Πρόσκληση σε ενημερωτική εκδήλωση για τις δράσεις του προγράμματος Erasmus+ “3D-ReMath”

Πρόσκληση σε ενημερωτική εκδήλωση για τις δράσεις του προγράμματος Erasmus+ “3D-ReMath”

Η Αναπλ. Καθηγήτρια κ. Μαρία Μαύρη, Αντιπρυτάνισσα Έρευνας και Διά Βίου Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου και η ερευνητική ομάδα του προγράμματος με τίτλο “3D Printing technology aims students better understanding maths and recycling procedure - 3D-ReMath” (Η τεχνολογία της τρισδιάστατης εκτύπωσης κινητήρια δύναμη κατανόησης των μαθηματικών και της ανακύκλωσης από τους μαθητές), σας προσκαλούν σε εκδήλωση ενημέρωσης και παρουσίασης των δράσεων του προγράμματος, την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 18:30 στο Αμφιθέατρο «Γιάννης Καράλης» του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Χίο. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του 1ου Επιμορφωτικού Διακρατικού Προγράμματος Εκπαίδευσης με τις τρεις συμμετέχουσες χώρες (Ελλάδα, Πορτογαλία, Ιταλία).

Το “3D-ReMath” έχει ως στόχο να παρακινήσει τους μαθητές να χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία της τρισδιάστατης εκτύπωσης (3D printing), προκειμένου να κατανοήσουν καλύτερα τα μαθηματικά, ενώ ταυτόχρονα μέσω της χρήσης ανακυκλωμένου υλικού για εκτύπωση, να συμβάλουν στη μείωση τόσο της ρύπανσης του περιβάλλοντος όσο και του κόστους της τρισδιάστατης εκτύπωσης.

Το έργο χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus+, μέσω του Ελληνικού Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (κωδικός έργου: 2019-1-EL01-KA201-062914).

Κατηγορία

Εκπαιδευτικά σεμινάρια

Τοποθεσία

Χίος

Χώρος εκδήλωσης

Χίος, Αμφιθέατρο «Γιάννης Καράλης» του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Ημερομηνία

Τρίτη, 4 Φεβρουάριος, 2020 - 18:30 εώς 20:30

Σχολή / Τμήμα

Σχετικά αρχεία

Εικόνες

Current Style: Βασικό

espa.jpg