Σχολή Θετικών Επιστημών | Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Είστε εδώ

Σχολή Θετικών Επιστημών

Σάμος

H Σχολή Θετικών Επιστημών με έδρα το Καρλόβασι της Σάμου, ιδρύθηκε το 1997. Σήμερα, η Σχολή περιλαμβάνει το Τμήμα Μαθηματικών και το Τμήμα Στατιστικής και Αναλογιστικών – Χρηματοοικονομικών Μαθηματικών.

Τα Τμήματα της Σχολής Θετικών Επιστημών προσφέρουν μοντέρνα και πρωτοποριακά προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα προσαρμοσμένα στις τελευταίες εξελίξεις της έρευνας και της τεχνολογικής ανάπτυξης.

Οι υποδομές της Σχολής (εργαστήρια, αίθουσες διδασκαλίας, γραφεία) στεγάζονται σε κτήρια με κλασική και παραδοσιακή αρχιτεκτονική καθώς και σε μοντέρνα κτήρια εναρμονισμένα με τη ζωή των πόλεων που την φιλοξενούν. Η Σχολή διαθέτει φοιτητικές κατοικίες στο Καρλόβασι ικανές να φιλοξενήσουν 150 άτομα καθώς και φοιτητικό εστιατόριο. Επίσης, υπάρχει φοιτητικό εστιατόριο στην Ερμούπολη, όπως υπάρχει και μέριμνα για τη στέγαση φοιτητών και φοιτητριών.

Η Σχολή διοργανώνει, σε συνεργασία με τους τοπικούς Δήμους, διάφορες εκδηλώσεις, που περιλαμβάνουν φεστιβάλ, βραδιές μουσικής κ.α. Οι επιστημονικές και κοινωνικές δραστηριότητες της Σχολής αποτελούν πια κομμάτι της τοπικής ζωής.

 

Τμήματα

Κοσμήτορας

Κουκουλογιάννης Βασίλης, Αναπληρωτής Καθηγητής

Γραμματεία

Γραμματικού Ειρήνη

Τηλέφωνα

+30 2273082026

E-mail

sofsecretariat@samos.aegean.gr

Ιστοσελίδα

Διεύθυνση

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ, Σχολή Θετικών Επιστημών, Κτήριο Βουρλιώτη, Νέο Καρλόβασι, 83200 Σάμος

Current Style: Βασικό

espa.jpg