Αξιολόγηση Μαθημάτων από τους φοιτητές & τις φοιτήτριες | Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Είστε εδώ

Αξιολόγηση Μαθημάτων από τους φοιτητές & τις φοιτήτριες

Θεσμός Ποιότητας

Η αξιολόγηση των μαθημάτων των προπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές διαδικασίες του Ολοκληρωμένου Συστήματος Διασφάλισης Ποιότητας του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Είναι ένα εργαλείο διαπιστώσεων, που βοηθά στη λήψη μέτρων βελτίωσης τόσο των Μαθημάτων όσο και των Προγραμμάτων Σπουδών.

Το εργαλείο αυτό γίνεται πιο αποτελεσματικό όσο περισσότεροι φοιτητές και περισσότερες φοιτήτριες συμμετέχουν στη διαδικασία αξιολόγησης.

Διασφάλιση ανωνυμίας

Η αξιολόγηση σε κάθε μάθημα γίνεται από τους φοιτητές και τις φοιτήτριες που το έχουν δηλώσει, με την ηλεκτρονική συμπλήρωση ερωτηματολογίου. Η διαδικασία διασφαλίζει την ανωνυμία των συμμετεχόντων/ουσών.

Το ερωτηματολόγιο συμπληρώνεται μεταξύ της όγδοης και ένατης εβδομάδας κάθε εξαμήνου και περιλαμβάνει ερωτήσεις κλειστού τύπου αλλά και ανοικτού, για την καταγραφή προτάσεων και σχολίων. Για την έναρξη της διαδικασίας και την προθεσμία συμπλήρωσης των ερωτηματολογίων ενημερώνονται οι συμμετέχοντες/ουσες στο κάθε μάθημα από τη Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας (ΜΟ.ΔΙ.Π.).

Πιθανές απορίες μπορούν να απαντηθούν σε κάθε Τμήμα από την Ομάδα Εσωτερικής Αξιολόγησης του Τμήματος (ΟΜ.Ε.Α) ή τη Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας (ΜΟ.ΔΙ.Π.) του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Current Style: Βασικό

espa.jpg