Μουσικής | Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Είστε εδώ

Μουσικής

Λέσβος

Η μουσική ομάδα αποτελείται από αρκετές μπάντες (επιμέρους ομάδες) που παίζουν rock, punk, reggae, metal και άλλα είδη μουσικής. Το μέγεθος της ομάδας δεν είναι σταθερό. Μπορεί να περιλαμβάνει 7-8 ενεργά μουσικά σχήματα, ενώ έχει φτάσει να φιλοξενεί και 17 μπάντες.

Χωρίς να έχουν τυπικούς κανόνες λειτουργίες, οι επιμέρους ομάδες συναντώνται στην αρχή του χρόνου για να καθορίσουν το πρόγραμμα χρήσης του χώρου τους στη Φοιτητική Λέσχη. Πρόκειται για ένα οργανωμένο studio με μόνωση που διαθέτει drums καθώς και τα κατάλληλα μηχανήματα (ενισχυτές κλπ.) για την υποστήριξη φωνής και των οργάνων που έχουν οι φοιτητές. Κατά τ’ άλλα, συναντώνται όλοι μαζί περίπου κάθε δύο μήνες για να διευθετήσουν οργανωτικά θέματα ή και συχνότερα, όταν ετοιμάζουν κάποια συναυλία.

Οι συναυλίες γίνονται συνήθως στους χώρους του Πανεπιστημίου ή σε πλατείες της πόλης. Υπάρχουν ομάδες που παίζουν συστηματικά και μάλιστα βρίσκονται σε δισκογραφική φάση.

 

Αν θέλετε να συμμετάσχετε στην ομάδα, μπορείτε να τη γνωρίσετε σε μια από τις συναντήσεις και, αν μπορείτε να φτιάξετε άλλη μια μπάντα, ακόμα καλύτερα.

Current Style: Βασικό

espa.jpg