προμήθεια εργαστηριακών αναλωσίμων για την εκπαίδευση των φοιτητών/τριών και την επιστημονική έρευνα των εργαστηρίων Βιολογίας και Χημείας της Σχολής Περιβάλλοντος, της Πανεπιστημιακής Μυτιλήνης | Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Είστε εδώ

προμήθεια εργαστηριακών αναλωσίμων για την εκπαίδευση των φοιτητών/τριών και την επιστημονική έρευνα των εργαστηρίων Βιολογίας και Χημείας της Σχολής Περιβάλλοντος, της Πανεπιστημιακής Μυτιλήνης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Τμήμα Οικονομικών Υποθέσεων της Πανεπιστημιακής Μονάδας Μυτιλήνης προτίθεται να προβεί στην προμήθεια εργαστηριακών αναλωσίμων (χημικά και λοιπά αναλώσιμα) για την εκπαίδευση των φοιτητών/τριών και την επιστημονική έρευνα των εργαστηρίων Βιολογίας και Χημείας της Σχολής Περιβάλλοντος, της Πανεπιστημιακής Μυτιλήνης, για το έτος 2024.

Ο συνολικός προϋπολογισμός της εν λόγω προμήθειας  ανέρχεται στο ποσό των 13.300,00 (δεκατριών χιλιάδων τριακοσίων ευρώ), συμπεριλαμβανομένου του νόμιμου Φ.Π.Α.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον, να μας ενημερώσουν μέχρι και τη Δευτέρα 26/02/2024 και ώρα 11:00  επικοινωνώντας με το Γραφείο του Τμήματος Περιφερειακή Διεύθυνση Μυτιλήνης-Τμήμα Οικονομικών Υποθέσεων, Κτίριο Διοίκησης, Λόφος Πανεπιστημίου, με τους κ.κ. Κάιτατζη Γεώργιο και Τζαγκαράκη Άννα στα  τηλ. επικοινωνίας 22510 36921 & 36923 ή με ηλεκτρονική αποστολή στα email: gkai@aegean.gr & atzag@aegean.gr.

Ημερομηνία ανάρτησης

13 Φεβ 2024

Είδος ανακοίνωσης

Προκηρύξεις Διαγωνισμών

Τοποθεσία

Λέσβος

Current Style: Βασικό

espa.jpg