προμήθεια υλικών απαραίτητων για την επισκευή των συστημάτων πυρανίχνευσης των κτηρίων του Παν/μίου Αιγαίου στην Μυτιλήνη. | Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Είστε εδώ

προμήθεια υλικών απαραίτητων για την επισκευή των συστημάτων πυρανίχνευσης των κτηρίων του Παν/μίου Αιγαίου στην Μυτιλήνη.

                      Μυτιλήνη,  16/10/2023

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

                                   

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου θα προβεί στην  ανάθεση της προμήθειας υλικών απαραίτητων για την επισκευή των συστημάτων πυρανίχνευσης των κτηρίων του Παν/μίου Αιγαίου στην Μυτιλήνη.                              

Ο συνολικός προϋπολογισμός  δαπάνης  ανέρχεται στο ποσό των 1734,41  € με τον ΦΠΑ 17%  .

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον, να μας ενημερώσουν μέχρι και την   Παρασκευή ,  20-10-2023 και ώρα 10:00 επικοινωνώντας με το γραφείο του Τμήματος Τεχνικής Υπηρεσίας , (Διεύθυνση: Λόφος Παν/μίου Αιγαίου - Μυτιλήνη (όνομα υπαλλήλου Νίκος Μιχαλάκης τηλ. επικοινωνίας 22510 36951 ή Γρηγόρης Μακαρώνης τηλ. επικοινωνίας 22510 36954  ) και   με ηλεκτρονική αποστολή  συμπληρωμένου  και υπογεγραμμένου, του    συνημμένου εντύπου     «ΦΟΡΜΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ» στα (e mail: mihalakis@aegean.gr  & gmakaron@aegean.gr ) .

 

 

 

ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ: 1. ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ.

Ημερομηνία ανάρτησης

17 Οκτ 2023

Είδος ανακοίνωσης

Προκηρύξεις Διαγωνισμών

Τοποθεσία

Λέσβος

Βασικό αρχείο

Current Style: Βασικό

espa.jpg