Συλλυπητήρια της ακαδημαϊκής κοινότητας του Πανεπιστημίου Αιγαίου για την απώλεια του Δημήτρη Κρεμαστινού | Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Είστε εδώ

Συλλυπητήρια της ακαδημαϊκής κοινότητας του Πανεπιστημίου Αιγαίου για την απώλεια του Δημήτρη Κρεμαστινού

Η Πρυτάνισσα του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Καθηγήτρια Χρυσή Βιτσιλάκη, εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια της ακαδημαϊκής κοινότητας του Πανεπιστημίου Αιγαίου για την απώλεια του αγαπητού σε όλες και όλους μας συναδέλφου Δημήτρη Κρεμαστινού, προς της οικογένεια και τους οικείους του.

Διακεκριμένος Καθηγητής Καρδιολογίας διεθνούς εμβέλειας,  ως Υπουργός Υγείας, Βουλευτής και Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων υπηρέτησε επί δεκαετίες την Ιατρική και ταυτόχρονα τα κοινά, με επιστημονική εγκυρότητα και αξιοπρέπεια και με βαθιά πίστη στον άνθρωπο και στις δημοκρατικές αξίες, προσφέροντας με το κύρος του στην πολιτική ζωή του τόπου μας. Ως Υπουργός Υγείας εισήγαγε καθοριστικές για τη χώρα μας και για τα νησιά μας δομές και διαδικασίες στο δημόσιο σύστημα υγείας, όπως τη θεσμοθέτηση των αεροδιακομηδών μέσω ΕΚΑΒ, τον ΟΚΑΝΑ, την ίδρυση σημαντικού αριθμού περιφερειακών νοσοκομείων όπως αυτό της Ρόδου και πλείστες άλλες. Η απουσία του αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό σε πολλαπλά επίπεδα.

Ημερομηνία ανάρτησης

11 Μάιος 2020

Είδος ανακοίνωσης

Δελτία Τύπου

Σχετικά αρχεία

Current Style: Βασικό

espa.jpg