Υποτροφίες από Όμιλο εταιριών Ιντερσαλόνικα στο Π.Μ.Σ. «Στατιστική και Αναλογιστικά Χρηματοοικονομικά Μαθηματικά» | Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Είστε εδώ

Υποτροφίες από Όμιλο εταιριών Ιντερσαλόνικα στο Π.Μ.Σ. «Στατιστική και Αναλογιστικά Χρηματοοικονομικά Μαθηματικά»

Υποτροφίες από Όμιλο εταιριών Ιντερσαλόνικα στο Π.Μ.Σ. «Στατιστική και Αναλογιστικά Χρηματοοικονομικά Μαθηματικά» του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Στο πλαίσιο ενός ευρύτερου μνημονίου συνεργασίας, ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για τη χορήγηση υποτροφιών από τον Όμιλο εταιριών Ιντερσαλόνικα σε τέσσερις νεοεισερχόμενους φοιτητές του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Στατιστική και Αναλογιστικά Χρηματοοικονομικά Μαθηματικά» για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024, το οποίο υλοποιείται από το Τμήμα Στατιστικής και Αναλογιστικών Χρηματοοικονομικών Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Οι τέσσερις μεταπτυχιακές/οί φοιτήτριες/ες έλαβαν τις σχετικές υποτροφίες συνολικού ύψους 8.800 ευρώ (2.200 ευρώ εκάστη) κατόπιν αξιολόγησης της αίτησης εισδοχής τους στο Π.Μ.Σ..  Οι υποτροφίες καλύπτουν πλήρως τα τέλη φοίτησης του μεταπτυχιακού προγράμματος.

Ο Διευθυντής του Π.Μ.Σ., Επίκουρος Καθηγητής Γιάννης Κατσαμποξάκης, δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστούμε θερμά τον Όμιλο Ιντερσαλόνικα για την πρωτοβουλία του μέσω της οποίας επιβραβεύεται η αριστεία των φοιτητών του προγράμματός μας. Είμαστε πρόθυμοι να συνεχίσουμε, διευρύνοντας τη βάση των οργανισμών που υποστηρίζουν το συνδυασμό θεωρίας και πράξης, διότι, πέραν την γνώσης, νοιαζόμαστε και για την επαγγελματική εξέλιξη και αποκατάσταση των αποφοίτων μας».

Περισσότερα στοιχεία για το Π.Μ.Σ. «Στατιστική και Αναλογιστικά Χρηματοοικονομικά Μαθηματικά» μπορείτε να βρείτε εδώ: http://msc.actuar.aegean.gr/ .

 

Ο Διευθυντής του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Στατιστική και Αναλογιστικά Χρηματοοικονομικά Μαθηματικά»

 

Ιωάννης Κατσαμποξάκης

Επίκουρος Καθηγητής

Τμήμα Στατιστικής και Αναλογιστικών Χρηματοοικονομικών Μαθηματικών

Ημερομηνία ανάρτησης

15 Δεκ 2023

Είδος ανακοίνωσης

Δελτία Τύπου

Τοποθεσία

Σάμος

Σχολή / Τμήμα

Βασικό αρχείο

Current Style: Βασικό

espa.jpg