ανάθεση υπηρεσιών για την επισκευή μικρού τμήματος της υδραυλικής εγκατάστασης στο κτήριο του «Α Γυμνασίου Σύρου» για τις ανάγκες της Πανεπιστημιακής Μονάδας Σύρου | Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Είστε εδώ

ανάθεση υπηρεσιών για την επισκευή μικρού τμήματος της υδραυλικής εγκατάστασης στο κτήριο του «Α Γυμνασίου Σύρου» για τις ανάγκες της Πανεπιστημιακής Μονάδας Σύρου

                                                            Ερμούπολη,13/05/2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου προτίθεται να προβεί στην ανάθεση υπηρεσιών  για την επισκευή μικρού  τμήματος της υδραυλικής εγκατάστασης στο κτήριο του «Α Γυμνασίου Σύρου» για τις ανάγκες της Πανεπιστημιακής Μονάδας Σύρου.

Η διαδικασία που θα ακολουθήσει είναι αυτή της απευθείας ανάθεσης. Ο συνολικός προϋπολογισμός της ως άνω προμήθειας ανέρχεται στο καθαρό ποσό των 100,00€ πλέον ΦΠΑ 24% ποσού 124,00€.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον, να μας ενημερώσουν μέχρι και την Παρασκευή 17-05-2019 και ώρα 15:00 επικοινωνώντας με το Γραφείο του Τμήματος, Κωνσταντινουπόλεως 1 (Δέσποινα Μαραγκού τηλ. 2281097083 ή με ηλεκτρονική αποστολή στο e mail: oikonomiki@syros.aegean.gr.

Ημερομηνία ανάρτησης

14 Μάιος 2019

Είδος ανακοίνωσης

Προκηρύξεις Διαγωνισμών

Τοποθεσία

Σύρος

Current Style: Βασικό

espa.jpg