Απολογισμός 2ου Μαθητικού Διαγωνισμού Έρευνας που διοργάνωσε το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, 03/06/2022 | Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Είστε εδώ

Απολογισμός 2ου Μαθητικού Διαγωνισμού Έρευνας που διοργάνωσε το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, 03/06/2022

Απολογισμός

2ου Μαθητικού Διαγωνισμού Έρευνας που διοργάνωσε το Πανεπιστήμιο Αιγαίου,

03/06/2022

 

Ο 2ος Μαθητικός Διαγωνισμός Έρευνας του Πανεπιστημίου Αιγαίου πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Ημέρες Καινοτομίας και Έρευνας Πανεπιστημίου Αιγαίου - Δημήτρης Εδουάρδος Γαρδίκης», διαδικτυακά την Παρασκευή, 03/06/2022.

Για ακόμη μία χρονιά η συμμετοχή ήταν σημαντική, τόσο ως προς την ποσότητα των συμμετοχών, αλλά κυρίως ως προς την ποιότητα των εργασιών των “μικρών ερευνητών”.

Ειδικότερα, στο Διαγωνισμό συμμετείχαν συνολικά:

  • 12 σχολεία
  • 16 ερευνητικές ομάδες
  • 151 μαθητές & μαθήτριες
  • 19 Εκπαιδευτικοί
  • 4 νησιά

και τον παρακολούθησαν πάνω από 100 συμμετέχοντες/συμμετέχουσες.

Με το πέρας των παρουσιάσεων βραβεύθηκαν οι 6 εργασίες των ερευνητικών ομάδων που διακρίθηκαν και τα σχολεία των οποίων θα λάβουν ως έπαθλο ένα συμβολικό χρηματικό ποσό προκειμένου να προμηθευτούν ειδικό εξοπλισμό STEAM, με σκοπό την περαιτέρω εξοικείωσή του με την έρευνα.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν, η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ζέττα Μακρή, ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Αλέξανδρος Κόπτσης, η Περιφερειακή Διευθύντρια Α/θμιας  &  Β/θμιας  Εκπαίδευσης  Βορείου Αιγαίου, Μαρία Παπαδανιήλ, καθώς και η Αντιπρυτάνισσα Έρευνας και Διά Βίου Εκπαίδευσης, Καθηγήτρια Μαρία Μαύρη.

Ευχαριστούμε θερμά τους μαθητές και μαθήτριες, τους/τις Υπεύθυνους/ες Εκπαιδευτικούς και όλες/όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους τον 2ο Μαθητικό Διαγωνισμό Έρευνας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

 

03 Ιουνίου 2022

 

  

 

Ημερομηνία ανάρτησης

6 Ιουν 2022

Είδος ανακοίνωσης

Δελτία Τύπου

Βασικό αρχείο

Εικόνες

Current Style: Βασικό

espa.jpg