ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ (ICSIMAT 2019) ΣΤΟ BOΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ | Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Είστε εδώ

ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ (ICSIMAT 2019) ΣΤΟ BOΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ (ICSIMAT 2019) ΣΤΟ BOΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

To Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής με επιστημονική υπεύθυνη την καθηγήτρια Ανδρονίκη Κάβουρα διοργανώνει το 8ο Διεθνές Συνέδριο Στρατηγικού Καινοτόμου Μάρκετινγκ και Τουρισμού ICSIMAT 2019 στο Βόρειο Αιγαίο σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου μεταξύ 17 και 21 Ιουλίου 2019.

Σημαντικά Πανεπιστήμια από την Αυστραλία, τις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Κύπρο, την Ολλανδία, την Πορτογαλία, τη Σιγκαπούρη, την Τουρκία και άλλες χώρες υποστηρίζουν το συνέδριο αυτό. Οι θεματικές ενότητες του συνεδρίου είναι βασισμένες στο συνδυασμό του τουριστικού μάρκετινγκ με την επικοινωνία και καινοτόμους τρόπους προσέγγισης των δύο κρίσιμων αυτών πυλώνων. Στο πλαίσιο του συνεδρίου συμμετέχουν σημαντικές επιστημονικές προσωπικότητες από τον χώρο του τουρισμού, του μάρκετινγκ, του μάνατζμεντ, των νέων τεχνολογιών και της επικοινωνίας για να παρουσιάσουν τις ερευνητικές τους εργασίες. Το συνέδριο επίσης προσελκύει και ομιλητές από το χώρο των επιχειρήσεων και των οργανισμών, τα δε πρακτικά του δημοσιεύονται σε μεγάλους εκδοτικούς οίκους (Springer, Elsevier).

Η πρωτοτυπία του συνεδρίου έγκειται στις συνέργειες της ακαδημαϊκής και επιχειρηματικής δράσης στη βάση των τάσεων που διαμορφώνονται διεθνώς.

Την Πέμπτη 18.07.2019 το Πανεπιστήμιο Αιγαίου φιλοξενεί το Συνέδριο ΙCSIMAT στις εγκαταστάσεις του στην πόλη της Χίου με την ευγενική υποστήριξη του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακού Σπουδών «Στρατηγική Διοίκηση Τουριστικών Προορισμών και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας» που γιορτάζει 20 έτη αδιάλειπτης λειτουργίας.  Το πρόγραμμα της ημέρας περιλαμβάνει:

 

  • 09:30 – 09:50 ομιλία του προσκεκλημένου Καθηγητή του Πανεπιστημίου Αιγαίου Δρος Ανδρέα Παπαθεοδώρου με θέμα Airline Route Development and Innovative Co-Creation in Tourism: Implications for Involved Stakeholders in Destination Management
  • 12:30 – 12:50 ομιλία της προσκεκλημένης Καθηγήτριας του Πανεπιστημίου της Νότιας Αυστραλίας Δρος Μαριάννας Σιγάλα με θέμα Smart Tourism Services: A Research Agenda

Επιπλέον, μεταξύ 13:00 -14:00 θα διεξαχθεί η τελετή αναγόρευσης της Κυβερνήτριας Aysha Mohammed Saeed Fadila Alhameli, Μόνιμης Αντιπροσώπου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στο Συμβούλιο του Διεθνούς Οργανισμού Πολιτικής Αεροπορίας (ICAO) ως επίτιμης διδάκτορος του Τμήματος Οικονομικής και Διοίκησης Τουρισμού του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στον επίσημο ιστότοπο του συνεδρίου

http://www.icsimat.com

 

Ημερομηνία ανάρτησης

15 Ιουλ 2019

Είδος ανακοίνωσης

Δελτία Τύπου

Τοποθεσία

Χίος

Current Style: Βασικό

espa.jpg