Διετής παροχή υπηρεσιών, σε ετήσια βάση ελέγχου, συντήρησης και αναγόμωσης φορητών πυροσβεστήρων και επαναπιστοποίησης πυρασφάλειας για τις ανάγκες πυρασφάλειας κτιρίων του Πανεπιστημίου Αιγαίου στην Σύρο | Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Είστε εδώ

Διετής παροχή υπηρεσιών, σε ετήσια βάση ελέγχου, συντήρησης και αναγόμωσης φορητών πυροσβεστήρων και επαναπιστοποίησης πυρασφάλειας για τις ανάγκες πυρασφάλειας κτιρίων του Πανεπιστημίου Αιγαίου στην Σύρο

Ερμούπολη, 02/07/2021

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

                            

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου προτίθεται να προβεί στην ανάθεση των υπηρεσιών με τίτλο: «Διετής παροχή υπηρεσιών, σε ετήσια βάση ελέγχου, συντήρησης και αναγόμωσης  φορητών πυροσβεστήρων και επαναπιστοποίησης πυρασφάλειας για τις ανάγκες πυρασφάλειας κτιρίων του Πανεπιστημίου Αιγαίου στην  Σύρο» για την κάλυψη των αναγκών της Περιφερειακής Δ/νσης Σύρου.

Ο συνολικός προϋπολογισμός της ως άνω υπηρεσίας ανέρχεται στο καθαρό ποσό των 8.064,52€,  πλέον ΦΠΑ 24% ποσού 1.935,48€.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον, να μας ενημερώσουν μέχρι και την Παρασκευή 09/07/2021 και ώρα 14:00 επικοινωνώντας με το γραφείο του Τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Δ/νσης Σύρου (κ. Καλημέρης Κωνσταντίνος τηλ. επικοινωνίας 22810-97008) ή με ηλεκτρονική αποστολή στο e-mail: techniki@syros.aegean.gr .

Ημερομηνία ανάρτησης

2 Ιουλ 2021

Είδος ανακοίνωσης

Προκηρύξεις Διαγωνισμών

Τοποθεσία

Σύρος

Current Style: Βασικό

espa.jpg