Δωρεά υγειονομικού υλικού προς τις Φοιτητικές Κατοικίες Χίου του Πανεπιστημίου Αιγαίου | Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Είστε εδώ

Δωρεά υγειονομικού υλικού προς τις Φοιτητικές Κατοικίες Χίου του Πανεπιστημίου Αιγαίου

 

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι:

Στις 11 Μαΐου 2020 παρέλαβε 10 συσκευασίες αντισηπτικού υγρού των 1.000 ml για τους κοινόχρηστους χώρους των Φοιτητικών Κατοικιών Χίου, ύστερα από δωρεά του τοπικού επιχειρηματία και ιδιοκτήτη της εταιρίας «Everest» Χίου κ. Παντελή Καμπούρη, κατόπιν σχετικού αιτήματος από διαμένοντα στις ΦΚΧ και φοιτητή του Τμήματος Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών..

Στις 5 Νοεμβρίου 2020 παρέλαβε 3 συσκευασίες των 100 ατομικών μασκών πολλαπλής χρήσης για τους φοιτητές/τριες που διαμένουν στις Φοιτητικές Κατοικίες Χίου, ύστερα από δωρεά του Δήμου Χίου πρωτοβουλιών από εκπροσώπους των Φοιτητικών Συλλόγων των ΤΔΕ και ΤΟΔΙΤ και ΤΝΕΥ.

Οι δωρεές αποτελούν δείγμα κοινωνικής δράσης και αλληλεγγύης της τοπικής κοινωνίας προς την ακαδημαϊκή κοινότητα της Πανεπιστημιακής Μονάδας Χίου σε μία δύσκολη εποχή με αυξημένες προκλήσεις και ανάγκες.

Εκ μέρους της ακαδημαϊκής κοινότητας του Πανεπιστημίου Αιγαίου εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες και χαιρετίζουμε την προσφορά όλων όσων συνέβαλαν στην υλοποίηση αυτών των δωρεών.

                               

Η Πρυτάνισσα

Καθηγήτρια Χρυσή Βιτσιλάκη

 

 
10 Δεκ 2020Δελτία ΤύπουMicrosoft Office document icon Δελτίο Τύπου

Current Style: Βασικό

espa.jpg