επισκευή 2 κλιματιστικών στο κτήριο του «Α' Γυμνασίου Σύρου» και στο κτήριο του «πρώην επιμελητηρίου Κυκλάδων» της Πανεπιστημιακής Μονάδας Σύρου | Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Είστε εδώ

επισκευή 2 κλιματιστικών στο κτήριο του «Α' Γυμνασίου Σύρου» και στο κτήριο του «πρώην επιμελητηρίου Κυκλάδων» της Πανεπιστημιακής Μονάδας Σύρου

Ερμούπολη, 07/08/2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου προτίθεται να προβεί στην επισκευή 2 κλιματιστικών τα οποία είναι τοποθετημένα στο κτήριο του «Α Γυμνασίου Σύρου» και στο κτήριο του «πρώην επιμελητηρίου Κυκλάδων » της Πανεπιστημιακής Μονάδας Σύρου.

Η διαδικασία που θα ακολουθήσει είναι αυτή της απευθείας ανάθεσης .Ο συνολικός προϋπολογισμός της ως άνω υπηρεσίας ανέρχεται στο  ποσό των 80,00€ πλέον του νόμιμου ΦΠΑ24%.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον, να μας ενημερώσουν μέχρι και την Παρασκευή  10-08-2018 και ώρα 15:00 επικοινωνώντας με το Γραφείο του Τμήματος, Κωνσταντινουπόλεως 1 (Δέσποινα Μαραγκού τηλ. 2281097083 ή με ηλεκτρονική αποστολή στο e mail: oikonomiki@syros.aegean.gr.

Ημερομηνία ανάρτησης

7 Αυγ 2018

Είδος ανακοίνωσης

Προκηρύξεις Διαγωνισμών

Τοποθεσία

Σύρος

Current Style: Βασικό

espa.jpg