ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΕΛΚΥΣΗΣ /ΚΑΘΕΛΚΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΡΝΑΓΙΟΥ TΟΥ Ε/Σ ΑΜΦΙΤΡΙΤΗ | Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Είστε εδώ

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΕΛΚΥΣΗΣ /ΚΑΘΕΛΚΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΡΝΑΓΙΟΥ TΟΥ Ε/Σ ΑΜΦΙΤΡΙΤΗ

Μυτιλήνη ,  29/08/2018

 

                   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ                        

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου προτίθεται να προβεί στις εργασίες ανέλκυσης /καθέλκυσης και εργασιών καρνάγιου για το Ε/Σ ΑΜΦΙΤΡΙΤΗ.

Ο προϋπολογισμός της ως άνω δαπάνης  ανέρχεται στο καθαρό   ποσό των 895 ,00€  πλέον ΦΠΑ 17%  και περιλαμβάνει τις εργασίες,  ανέλκυσης / καθέλκυσης,  καθαρισμού και βαφής των υφάλων, της αντικατάστασης  των ανοδίων καθοδικής  προστασίας , την εξάρμωση και τον έλεγχο του δικτύου ψύξης  καθώς και την αντικατάσταση  του  φίλτρου εισαγωγής νερού ,   την μερική βαφή των εξάλων , τον καθαρισμό και την επίστρωση με βερνίκι θαλάσσης της ξύλινης κουπαστής,  την συντήρηση του εσωτερικού δαπέδου της καμπίνας   , την ενίσχυση της στήριξης της πλατφόρμας της πρύμης.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον, να μας ενημερώσουν μέχρι και την Πέμπτη   06-09-2018  και ώρα 13:00 επικοινωνώντας με το Γραφείο του Τμήματος Κτιρίου Επιστημών της Θάλασσας , Α29  Λόφος Πανεπιστημίου κ. Χατζηλία Νικόλαο  τηλ. επικοινωνίας 2251036803  ή με ηλεκτρονική αποστολή στο e mail: nxatzilias@marine.aegean.gr

Ημερομηνία ανάρτησης

30 Αυγ 2018

Είδος ανακοίνωσης

Προκηρύξεις Διαγωνισμών

Τοποθεσία

Λέσβος

Current Style: Βασικό

espa.jpg