Κυκλική Οικονομία: Καινοτομία & επιχειρηματικότητα | Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Είστε εδώ

Κυκλική Οικονομία: Καινοτομία & επιχειρηματικότητα

Πρόσκληση στην ημερίδα με τίτλο «Κυκλική Οικονομία: Καινοτομία & επιχειρηματικότητα»

 

Ημερίδα με τίτλο «Κυκλική Οικονομία: Καινοτομία & επιχειρηματικότητα»,  διοργανώνει το Γραφείο Καινοτομίας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου την Τετάρτη 22 Μαρτίου στις 17:30 (ώρα προσέλευσης στις 17:15) στην αίθουσα του Ομήρειου Πνευματικού Κέντρου στη Χίο.

Yπάρχει δυνατότητα συμμετοχής με τηλεδιάσκεψη στον σύνδεσμο: https://us02web.zoom.us/j/84093068302

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν επιχειρηματίες, ερευνητές και σχετικοί φορείς, που με τις τοποθετήσεις τους, θα συμβάλλουν στην ανάδειξη νέων καινοτόμων ιδεών στον χώρο της Κυκλικής Οικονομίας (πράσινη και γαλάζια) και της βιομηχανίας του Νερού.

Στην ημερίδα καλούνται να συμμετάσχουν και οι επιχειρηματίες του σχετικού τομέα από τα νησιά του Βορείου Αιγαίου και να καταθέσουν σκέψεις και ιδέες, με σκοπό την αξιοποίησή τους κατά τη διαμόρφωση των επόμενων αναπτυξιακών πολιτικών και στρατηγικών της Περιφέρειας. 

Η εκδήλωση εντάσσεται στη σειρά ενημερωτικών ημερίδων και εργαστηρίων "NORTH AEGEAN INNOVATION WORKSHOPS" που διοργανώνονται από το Γραφείο Καινοτομίας υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και έχουν ως στόχο την ανάδειξη καινοτόμων ιδεών.

Η συμμετοχή σας θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμη και τιμητική!

 

Ημερομηνία ανάρτησης

20 Μαρ 2023

Είδος ανακοίνωσης

Ανακοινώσεις άλλων φορέων

Βασικό αρχείο

Current Style: Βασικό

espa.jpg