προμήθεια δάφνινων στεφανιών εθνικών εορτών και συσκευασμένου φυτοχώματος για τον προαύλιο χώρο του Μιχάλειου για τις ανάγκες της Πανεπιστημιακής Μονάδας Χίου | Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Είστε εδώ

προμήθεια δάφνινων στεφανιών εθνικών εορτών και συσκευασμένου φυτοχώματος για τον προαύλιο χώρο του Μιχάλειου για τις ανάγκες της Πανεπιστημιακής Μονάδας Χίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

                            

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου προτίθεται να προβεί, στην προμήθεια δάφνινων στεφανιών εθνικών εορτών και συσκευασμένου φυτοχώματος για τον προαύλιο χώρο του Μιχάλειου  για τις ανάγκες της Πανεπιστημιακής Μονάδας Χίου.

Ο συνολικός προϋπολογισμός της ως άνω προμήθειας ανέρχεται στο ποσό των 250,00€  συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος ΦΠΑ.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον, να μας ενημερώσουν μέχρι και την Παρασκευή 01-10-2021 και ώρα 15:00 επικοινωνώντας με το Γραφείο του Περιφερειακού Τμήματος Οικονομικών Υποθέσεων, Μιχάλων 8, 82132 Χίος, υπόψη κ. Καραφυλλή τηλ. επικοινωνίας 22710-35027 ή με ηλεκτρονική αποστολή στο email:  Chios_Oik_Ypir@chios.aegean.gr .

28 Σεπ 2021Προκηρύξεις ΔιαγωνισμώνΧίος

Current Style: Βασικό

espa.jpg