προμήθεια Η/Υ και διαφόρων ειδών συντήρησης ηλεκτρονικού και βοηθητικού εξοπλισμού, για τις ανάγκες της Πανεπιστημιακής Μονάδας Σύρου | Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Είστε εδώ

προμήθεια Η/Υ και διαφόρων ειδών συντήρησης ηλεκτρονικού και βοηθητικού εξοπλισμού, για τις ανάγκες της Πανεπιστημιακής Μονάδας Σύρου

          Ερμούπολη, 29/11/2022

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

                            

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου  προτίθεται να προβεί σε διαδικασία για την προμήθεια Η/Υ και διαφόρων ειδών συντήρησης ηλεκτρονικού και βοηθητικού εξοπλισμού, για τις ανάγκες  της Πανεπιστημιακής Μονάδας Σύρου.

Η διαδικασία που θα ακολουθήσει είναι αυτή της απευθείας ανάθεσης. Ο συνολικός προϋπολογισμός της ως άνω προμήθειας ανέρχεται στο καθαρό ποσό των έξι χιλιάδων  ευρώ (6.000,00 €) συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον, να μας ενημερώσουν μέχρι και την Παρασκευή   02-12-2022 και ώρα 13:00 επικοινωνώντας με το Γραφείο του Τμήματος , Κωνσταντινουπόλεως 1 (Δέσποινα Μαραγκού τηλ. 2281097083 ή με ηλεκτρονική αποστολή στο e mail: oikonomiki@syros.aegean.gr.

Ημερομηνία ανάρτησης

29 Νοε 2022

Είδος ανακοίνωσης

Προκηρύξεις Διαγωνισμών

Τοποθεσία

Σύρος

Current Style: Βασικό

espa.jpg