προμήθεια μηχανής γραμματοσήμανσης για τις ανάγκες διεκπεραίωσης της αλληλογραφίας των υπηρεσιών της Πανεπιστημιακής Μονάδας Μυτιλήνης | Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Είστε εδώ

προμήθεια μηχανής γραμματοσήμανσης για τις ανάγκες διεκπεραίωσης της αλληλογραφίας των υπηρεσιών της Πανεπιστημιακής Μονάδας Μυτιλήνης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου προτίθεται να προβεί στην προμήθεια μηχανής γραμματοσήμανσης για τις ανάγκες διεκπεραίωσης της αλληλογραφίας των υπηρεσιών της Πανεπιστημιακής Μονάδας Μυτιλήνης.

Ο συνολικός προϋπολογισμός της ως άνω προμήθειας ανέρχεται στο καθαρό ποσό των 2.136,75€  πλέον ΦΠΑ 17% (συνολικό ποσό 2.500,00€).

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον, να μας ενημερώσουν μέχρι και την Tετάρτη   03-10-2018 και ώρα 14:00 επικοινωνώντας με  το Γραφείο του Τμήματος Οικονομικών Υποθέσεων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Μυτιλήνης -  Κτίριο Διοίκησης , Λόφος Πανεπιστημίου, με την κ. Τζαγκαράκη Άννα  τηλ. επικοινωνίας 2251036923 ή με ηλεκτρονική αποστολή στο email: atzag@aegean.gr.

Ημερομηνία ανάρτησης

27 Σεπ 2018

Είδος ανακοίνωσης

Προκηρύξεις Διαγωνισμών

Τοποθεσία

Λέσβος

Current Style: Βασικό

espa.jpg