προμήθεια πετρελαίου κίνησης για το ερευνητικό σκάφος «Αμφιτρίτη» και Ηλεκτρογεννήτριες, για τις ανάγκες της Πανεπιστημιακής Μονάδας Μυτιλήνης για το έτος 202 | Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Είστε εδώ

προμήθεια πετρελαίου κίνησης για το ερευνητικό σκάφος «Αμφιτρίτη» και Ηλεκτρογεννήτριες, για τις ανάγκες της Πανεπιστημιακής Μονάδας Μυτιλήνης για το έτος 202

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Τμήμα Οικονομικών Υποθέσεων της Πανεπιστημιακής Μονάδας Μυτιλήνης προτίθεται να προβεί στην προμήθεια πετρελαίου κίνησης (για το ερευνητικό σκάφος «Αμφιτρίτη» και Ηλεκτρογεννήτριες), για τις ανάγκες της Πανεπιστημιακής Μονάδας Μυτιλήνης για το έτος 2023.

Ο συνολικός προϋπολογισμός της εν λόγω προμήθειας  ανέρχεται στο ποσό των 2.300,00 (δύο χιλιάδων τριακοσίων ευρώ), συμπεριλαμβανομένου του νόμιμου Φ.Π.Α.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον, να μας ενημερώσουν μέχρι και την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου ώρα 10:00  επικοινωνώντας με το Γραφείο του Τμήματος Περιφερειακή Διεύθυνση Μυτιλήνης-Τμήμα Οικονομικών Υποθέσεων, Κτίριο Διοίκησης, Λόφος Πανεπιστημίου, με τους κ.κ. Κάιτατζη Γεώργιο και Τζαγκαράκη Άννα στα  τηλ. επικοινωνίας 22510 36921 & 36923 ή με ηλεκτρονική αποστολή στα email: gkai@aegean.gr & atzag@aegean.gr.

Ημερομηνία ανάρτησης

13 Ιαν 2023

Είδος ανακοίνωσης

Προκηρύξεις Διαγωνισμών

Τοποθεσία

Λέσβος

Current Style: Βασικό

espa.jpg