Προμήθεια Φαρμακευτικού Υλικού και Υλικών Πρώτων Βοηθειών στους χώρους εργασίας για τις ανάγκες της Πανεπιστημιακής Μονάδας Μυτιλήνης, για το έτος 2021 | Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Είστε εδώ

Προμήθεια Φαρμακευτικού Υλικού και Υλικών Πρώτων Βοηθειών στους χώρους εργασίας για τις ανάγκες της Πανεπιστημιακής Μονάδας Μυτιλήνης, για το έτος 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Τμήμα Οικονομικών Υποθέσεων της Πανεπιστημιακής Μονάδας Μυτιλήνης προτίθεται να προβεί στην Προμήθεια Φαρμακευτικού Υλικού και Υλικών Πρώτων Βοηθειών στους χώρους εργασίας για τις ανάγκες της Πανεπιστημιακής Μονάδας Μυτιλήνης, για το έτος 2021.

Ο συνολικός προϋπολογισμός της εν λόγω προμήθειας ανέρχεται στο ποσό των τετρακοσίων είκοσι ευρώ (420,00€) συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον, να μας ενημερώσουν μέχρι και την Τετάρτη 10/02/2021 και ώρα 12:00 επικοινωνώντας με το Γραφείο του Τμήματος Περιφερειακή Διεύθυνση Μυτιλήνης - Τμήμα Οικονομικών Υποθέσεων, Κτίριο Διοίκησης, Λόφος Πανεπιστημίου, με τους κ.κ. Βελούτσου Βενετία και Κάιτατζη Γεώργιο στα  τηλ. επικοινωνίας 22510 36922 & 36921  ή με ηλεκτρονική αποστολή στα email: vvel@aegean.gr & gkai@aegean.gr .

Ημερομηνία ανάρτησης

5 Φεβ 2021

Είδος ανακοίνωσης

Προκηρύξεις Διαγωνισμών

Τοποθεσία

Λέσβος

Current Style: Βασικό

espa.jpg