Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εικοσοτετράμηνη (24) συντήρηση ενός ανελκυστήρα και τριών αναβατορίων Α.Μ.Ε.Α. στο κτήριο "Γυμνάσιο" της Πανεπιστημιακής Μονάδας Σύρου | Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Είστε εδώ

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εικοσοτετράμηνη (24) συντήρηση ενός ανελκυστήρα και τριών αναβατορίων Α.Μ.Ε.Α. στο κτήριο "Γυμνάσιο" της Πανεπιστημιακής Μονάδας Σύρου

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εικοσοτετράμηνη (24) συντήρηση ενός ανελκυστήρα και τριών αναβατορίων Α.Μ.Ε.Α. στο κτήριο "Γυμνάσιο" της Πανεπιστημιακής Μονάδας Σύρου.

 

Το Πανεπιστημίου Αιγαίου προτίθεται να αναθέσει σε σχετική με το αντικείμενο τεχνική εταιρία την παροχή υπηρεσιών για εικοσοτετράμηνη (24) συντήρηση ενός ανελκυστήρα και τριών αναβατορίων Α.Μ.Ε.Α. στο κτήριο "Γυμνάσιο" της Πανεπιστημιακής Μονάδας Σύρου για τα έτη 2021-2023.

Η συντήρηση απαιτεί μηνιαία επίσκεψη στο χώρο από το μειοδότη. Η διαδικασία που θα ακολουθηθεί είναι αυτή της απευθείας ανάθεσης. Ο προϋπολογισμός της ως άνω προμήθειας ανέρχεται στο ποσό των 8.000,00€ συμπεριλαμβανόμενου του νόμιμου ΦΠΑ 24% για δύο έτη. Λεπτομέρειες καθώς και αναλυτική τεχνική έκθεση του ανωτέρω έργου, θα αποσταλούν μόνο σε όσους εκδηλώσουν ενδιαφέρον.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον, να ενημερώσουν μέχρι και την Τρίτη 09-03-2021 και ώρα 12:00, επικοινωνώντας με τον αρμόδιο υπάλληλο κ.  Καλημέρη Κωνσταντίνο, στο email techniki@aegean.gr. Πληροφορίες: 22810-97008.

Ημερομηνία ανάρτησης

23 Φεβ 2021

Είδος ανακοίνωσης

Προκηρύξεις Διαγωνισμών

Τοποθεσία

Σύρος

Σχετικά αρχεία

Current Style: Βασικό

espa.jpg