Τελετή Καθομολόγησης του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής | Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Είστε εδώ

Τελετή Καθομολόγησης του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής

Το Τμήμα ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, που εδρεύει στη Λήμνο, την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022, απένειμε διπλώματα και πτυχία στους αποφοίτους του.

Επίσης έλαβε χώρα η ορκομωσία και απονομή πτυχίων των πρώτων αποφοίτων του μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών του Τμήματος καθώς.

Η τελετή Καθομολόγησης πραγματοποιήθηκε στη Μύρινα Λήμνου, και ώρα 10:30 π.μ. στο κατάμεστο Γαροφαλλίδειο αμφιθέατρο της Πανεπιστημιακής Μονάδας Λήμνου στην περιοχή του κέντρου.

  • Η συμμετοχή στην τελετή ξεπέρασε τα 200 άτομα. Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου εκπροσώπηαν Ο Αντιπρύτανης Διοικητικών Υποθέσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Καθηγητής Α Βαθμίδας Δημήτριος Παπαγεωργίου.
  •   Ο Πρόεδρος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής, Αναπληρωτής Καθηγητής Κωνσταντίνος Γκατζιώνης
  •  Ο Διευθυντής του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών, Αναπληρωτής Καθηγητής Κωνσταντίνος Γιαγκίνης,απένειμαν τα πτυχία στους απόφοιτους.

Την τελετή παρακολούθησαν, οι καθηγητές, το διδακτικό προωπικό του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής καθώς και συγγενείς και  φίλοι των αποφοίτων

  • Επίσης στην τελετή παρευρέθηκαν ο Μητροπολίτης Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ.κ.Ιερόθεος, και εκπρόσωποι τοπικών φορέων, ο Έπαρχος Λήμνου, εκπρόσωπος του Δήμου Λήμνου  η πρόεδρος του Παλλημνιακού Σχολικού Ταμείου ο Διοικητής της 88 ΣΔΙ, ο Διοικιτής του Νοσοκομείου Λήμνου, και εκπρόσωπος του Λιμενικού Σώματος .

Ημερομηνία ανάρτησης

14 Ιουν 2022

Είδος ανακοίνωσης

Δελτία Τύπου

Σχολή / Τμήμα

Βασικό αρχείο

Current Style: Βασικό

espa.jpg