απ’ ευθείας ανάθεση Υπηρεσιών επιθεώρησης από αρμόδιο φορέα των Ανελκυστήρων των Φοιτητικών Κατοικιών Μυτιλήνης (Φ.Κ.Μ) για την έκδοση 12μηνης πιστοποίησής τους | Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Είστε εδώ

απ’ ευθείας ανάθεση Υπηρεσιών επιθεώρησης από αρμόδιο φορέα των Ανελκυστήρων των Φοιτητικών Κατοικιών Μυτιλήνης (Φ.Κ.Μ) για την έκδοση 12μηνης πιστοποίησής τους

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου,  προτίθεται να προβεί στην απ’  ευθείας ανάθεση  Υπηρεσιών   επιθεώρησης  από αρμόδιο φορέα   των Ανελκυστήρων των Φοιτητικών  Κατοικιών  Μυτιλήνης  (Φ.Κ.Μ)  για την έκδοση 12μηνης πιστοποίησής τους.  

Ο συνολικός προϋπολογισμός της ως δαπάνης ανέρχεται στο καθαρό ποσό των 440,00  €  πλέον του  ΦΠΑ 24 %   ποσού  105,60 €.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον, να μας ενημερώσουν μέχρι και την Πέμπτη, 05 .09.2019  και ώρα 10:00 π.μ  επικοινωνώντας με  το Γραφείο του Τμήματος Τεχνικής Υπηρεσίας, Λόφος Παν/μίου Αιγαίου  (όνομα υπαλλήλου : Νίκος Μιχαλάκης,  τηλ. επικοινωνίας 22510 36951) ή με ηλεκτρονική αποστολή στο e mail: mihalakis@aegean.gr.

Ημερομηνία ανάρτησης

30 Αυγ 2019

Είδος ανακοίνωσης

Προκηρύξεις Διαγωνισμών

Τοποθεσία

Λέσβος

Current Style: Βασικό

espa.jpg