Είστε εδώ

Διαγωνισμός Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας «AEGEAN Startups - Επιχειρώ στο Αιγαίο»-Παράταση Ημερομηνίας Υποβολών 1ου Σταδίου

Διαγωνισμός Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας  «AEGEAN Startups - Επιχειρώ στο Αιγαίο»

Παράταση Ημερομηνίας Υποβολών 1ου Σταδίου

 

 

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου ανακοινώνει την παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολών ιδεών στον Διαγωνισμό Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας - AEGEAN Startups, μέχρι την 1η Απριλίου 2018. Ήδη, έχουν υποβληθεί περισσότερες από 30 προτάσεις, με τη συμμετοχή περισσότερων από 100 μελών σε ομάδες, από όλη την Ελλάδα.

 

Οι προτάσεις που έχουν ήδη υποβληθεί μέχρι την 1η Μαρτίου 2018 θα αξιολογηθούν άμεσα, ώστε όσες προκριθούν να μπορούν να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το δεύτερο στάδιο (υποβολή Business Plan). Η δεύτερη ομάδα προτάσεων θα αξιολογηθεί μετά την 1η Απριλίου 2018. Η τελική ημερομηνία υποβολής Business plan θα είναι κοινή για όλες τις ομάδες.

 

Ο Διαγωνισμός Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας - AEGEAN Startups διενεργείται υπό το συντονισμό της Μονάδας Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (ΜΚΕ) του Πανεπιστημίου Αιγαίου, την υποστήριξη της Εταιρείας Αξιοποίησης και Διαχείρισης Περιουσίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και τη συνδρομή ελληνικών και ξένων πανεπιστημίων.

 

 

Περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικοί όροι του διαγωνισμού περιλαμβάνονται στο διαδικτυακό τόπο

www.aegean-startups.gr

 

Ειδικές ερωτήσεις σχετικά με το διαγωνισμό μπορούν να αποστέλλονται στο email:

aegean-startups@aegean.gr

 

Ημερομηνία ανάρτησης

1 Μαρ 2018

Είδος ανακοίνωσης

Δελτία Τύπου

Σχετικά αρχεία

Current Style: Βασικό