διαδικασία για την παροχή υπηρεσιών αναπαραγωγής (εκτυπώσεις, φωτοτυπίες, σκαναρίσματα)Σχεδίων μεγάλων διαστάσεων, για τις ανάγκες της Πανεπιστημιακής Μονάδας Σύρο | Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Είστε εδώ

διαδικασία για την παροχή υπηρεσιών αναπαραγωγής (εκτυπώσεις, φωτοτυπίες, σκαναρίσματα)Σχεδίων μεγάλων διαστάσεων, για τις ανάγκες της Πανεπιστημιακής Μονάδας Σύρο

          Ερμούπολη, 05/11/2019

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου  προτίθεται να προβεί σε διαδικασία για την παροχή υπηρεσιών αναπαραγωγής (εκτυπώσεις, φωτοτυπίες, σκαναρίσματα)Σχεδίων μεγάλων διαστάσεων, για τις ανάγκες  της Πανεπιστημιακής Μονάδας Σύρου.

Η διαδικασία που θα ακολουθήσει είναι αυτή της απευθείας ανάθεσης .Ο συνολικός προϋπολογισμός της ως άνω προμήθειας ανέρχεται στο καθαρό ποσό των 500,00€ με  ΦΠΑ 24%.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον, να μας ενημερώσουν μέχρι και την Παρασκευή  08-11-2019 και ώρα 15:00 επικοινωνώντας με το Γραφείο του Τμήματος , Κωνσταντινουπόλεως 1 (Δέσποινα Μαραγκού τηλ. 2281097083 ή με ηλεκτρονική αποστολή στο e mail: oikonomiki@syros.aegean.gr.

Ημερομηνία ανάρτησης

5 Νοε 2019

Είδος ανακοίνωσης

Προκηρύξεις Διαγωνισμών

Τοποθεσία

Σύρος

Current Style: Βασικό

espa.jpg