εκτέλεση επισκευαστικών εργασιών και αντικατάστασης εξαρτημάτων σε ανελκυστήρα στο 1ο Γυμνάσιο Σύρου που βρίσκονται στους χώρους του τμήματος ΜΣΠΣ της Πανεπιστημιακής Μονάδας Σύρου | Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Είστε εδώ

εκτέλεση επισκευαστικών εργασιών και αντικατάστασης εξαρτημάτων σε ανελκυστήρα στο 1ο Γυμνάσιο Σύρου που βρίσκονται στους χώρους του τμήματος ΜΣΠΣ της Πανεπιστημιακής Μονάδας Σύρου

                   Ερμούπολη, 30/03/2023

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

                            

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου  προτίθεται να προβεί «στην εκτέλεση επισκευαστικών εργασιών και αντικατάστασης εξαρτημάτων σε ανελκυστήρα στο 1ο Γυμνάσιο Σύρου» που βρίσκονται στους χώρους  του τμήματος ΜΣΠΣ της Πανεπιστημιακής Μονάδας Σύρου.

Η διαδικασία που θα ακολουθήσει είναι αυτή της απευθείας ανάθεσης. Ο συνολικός προϋπολογισμός της ως άνω υπηρεσίας ανέρχεται στο  ποσό των 560,00 € συμπεριλαμβανομένου  ΦΠΑ 24% .

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον, να μας ενημερώσουν μέχρι και την Δευτέρα   03-04-2023 και ώρα 15:00 επικοινωνώντας με το Γραφείο του Τμήματος , Κωνσταντινουπόλεως 1 (Δέσποινα Μαραγκού τηλ. 2281097083 ή με ηλεκτρονική αποστολή στο e mail: oikonomiki@syros.aegean.gr.

Ημερομηνία ανάρτησης

30 Μαρ 2023

Είδος ανακοίνωσης

Προκηρύξεις Διαγωνισμών

Τοποθεσία

Σύρος

Current Style: Βασικό

espa.jpg