εκ νέου προμήθεια εργαστηριακών αναλωσίμων και λοιπού εξοπλισμού για την εκπαίδευση των φοιτητών, την επιστημονική έρευνα και τον εξοπλισμό των εργαστηρίων των Πανεπιστημιακών Μονάδων Μυτιλήνης και Λήμνου | Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Είστε εδώ

εκ νέου προμήθεια εργαστηριακών αναλωσίμων και λοιπού εξοπλισμού για την εκπαίδευση των φοιτητών, την επιστημονική έρευνα και τον εξοπλισμό των εργαστηρίων των Πανεπιστημιακών Μονάδων Μυτιλήνης και Λήμνου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Τμήμα Οικονομικών Υποθέσεων της Πανεπιστημιακής Μονάδας Μυτιλήνης προτίθεται να προβεί εκ νέου στην προμήθεια εργαστηριακών αναλωσίμων και λοιπού εξοπλισμού για την εκπαίδευση των φοιτητών, την επιστημονική έρευνα και τον εξοπλισμό των εργαστηρίων των Πανεπιστημιακών Μονάδων Μυτιλήνης και  Λήμνου (για τα είδη για τα οποία δεν κατατέθηκε καμία προσφορά στα πλαίσια της με αριθμ. 8206/14.06.2019 πρόσκλησης), για το έτος 2019.

Ο συνολικός προϋπολογισμός της εν λόγω προμήθειας  ανέρχεται στο ποσό των χιλίων επτακοσίων ογδόντα εννέα ευρώ και είκοσι οκτώ λεπτών (1.789,28€) συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον, να μας ενημερώσουν μέχρι και τη Tετάρτη 18/09/2019 και ώρα 12:00  επικοινωνώντας με το Γραφείο του Τμήματος Περιφερειακή Διεύθυνση Μυτιλήνης-Τμήμα Οικονομικών Υποθέσεων, Κτίριο Διοίκησης, Λόφος Πανεπιστημίου, με τους κ.κ. Κάιτατζη Γεώργιο και Τζαγκαράκη Άννα στα  τηλ. επικοινωνίας 22510 36921 & 36923 ή με ηλεκτρονική αποστολή στα email: gkai@aegean.gr & atzag@aegean.gr.

Ημερομηνία ανάρτησης

12 Σεπ 2019

Είδος ανακοίνωσης

Προκηρύξεις Διαγωνισμών

Σχετικά αρχεία

Current Style: Βασικό

espa.jpg