Ημερίδα από το Φοιτητικό Σύλλογο Γεωγραφίας με θέμα:«Η γεωστρατηγική θέση της Ελλάδας και οι γεωπολιτικές εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή» | Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Είστε εδώ

Ημερίδα από το Φοιτητικό Σύλλογο Γεωγραφίας με θέμα:«Η γεωστρατηγική θέση της Ελλάδας και οι γεωπολιτικές εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή»

Ο Φοιτητικός Σύλλογος Γεωγραφίας «ΠΙΤΤΑΚΟΣ» διοργάνωσε στις 07/05/2018 με μεγάλη επιτυχία και μεγάλη προσέλευση ακροατών την ημερίδα με θέμα:

«Η γεωστρατηγική θέση της Ελλάδας και οι γεωπολιτικές εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή», με ομιλητές τον Καθηγητή κ. Σιδηρόπουλο Γεώργιο, τον Αναπληρωτή Καθηγητή κ. Παυλογεωργάτο Γεράσιμο και τον Επίκουρο Καθηγητή κ. Καβρουδάκη Δημήτριο.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση διοργανώθηκε με σκοπό την ανάδειξη των ζητημάτων που απασχολούν έντονα τον τελευταίο καιρό την ελληνική πολιτεία, τις εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα με τα γειτονικά κράτη αλλά και την συνεργασία Ελλάδας και Κύπρου. Οι επιστημονικές γνώσεις και οι πληροφορίες που μετέδωσαν οι ομιλητές είχαν καθηλώσει στην κυριολεξία το κοινό. Παρόμοια εκδήλωση δεν είχε διοργανωθεί στο παρελθόν και το ακροατήριο μετά το πέρας της ημερίδας ήταν πολύ ενθουσιασμένο.

Στόχος του Φοιτητικού Συλλόγου Γεωγραφίας είναι η διεξαγωγή αντίστοιχων εκδηλώσεων και στο μέλλον. Ευχαριστούμε πολύ τους ομιλητές για την εξαιρετική παρουσία τους αλλά και όλους όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

 

Ημερομηνία ανάρτησης

8 Μάιος 2018

Είδος ανακοίνωσης

Δελτία Τύπου

Τοποθεσία

Λέσβος

Σχολή / Τμήμα

Σχετικά αρχεία

Εικόνες

Current Style: Βασικό

espa.jpg