Καλωσόρισμα πρωτοετών! | Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Είστε εδώ

Καλωσόρισμα πρωτοετών!

Αγαπητές φοιτήτριες,
αγαπητοί φοιτητές μας,
το Πανεπιστήμιο Αιγαίου
σας καλωσορίζει στην
ακαδημαϊκή οικογένειά του!

Η εισαγωγή στο πανεπιστήμιο είναι, για όλους και όλες εσάς, μια στιγμή που ονειρευόσασταν. Είναι η επιβράβευση των κόπων σας, η επιβεβαίωση των προσδοκιών σας, το χαμόγελο των οικογενειών σας. Είναι, ταυτόχρονα, η αρχή ενός φωτεινού ταξιδιού για σας, ενός ταξιδιού στο αρχιπέλαγος του Αιγαίου, στη θάλασσα που γέννησε σοφούς, μουσικούς, λογοτέχνες, ποιητές, στη θάλασσα εκείνη που έγινε η κοιτίδα της γνώσης και η στέγη του Πανεπιστημίου μας.

Τα φοιτητικά χρόνια στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου είμαστε σίγουροι ότι θα σας μείνουν αξέχαστα! Το ακαδημαϊκό περιβάλλον του Πανεπιστημίου Αιγαίου είναι πεδίο θετικής παρέμβασης και δημιουργικής δράσης. Είναι χώρος ανταλλαγής απόψεων σε κλίμα συνεργατικού διαλόγου, είναι πεδίο ελεύθερης αναζήτησης, παραγωγής και μετάδοσης γνώσης. Είναι ακαδημαϊκή οικογένεια από όπου αποφοιτούν επιστήμονες νέοι και νέες, με ξεχωριστά χαρακτηριστικά επιστημονικής αρτιότητας και κριτικής σκέψης, με καινοτόμες ιδέες και δημιουργικότητα, ενεργοί πολίτες με λόγο και δράση για την ανάπτυξη της παιδείας και του πολιτισμού, για την κοινωνία και την κοινωνική αλληλεγγύη, για τη δημοκρατία, για την ευημερία και την πρόοδο του τόπου.

Στα τριάντα και πλέον έτη λειτουργίας του, το Πανεπιστήμιο Αιγαίου έχει αναδειχθεί τόσο στον ελληνικό όσο και στο διεθνή ακαδημαϊκό χώρο ως ένα Πανεπιστήμιο δυναμικά αναπτυσσόμενο, με υψηλού επιπέδου σπουδές και έρευνα, με γνωστικά αντικείμενα καινοτόμα και διεπιστημονικά, με υψηλό ποσοστό απασχολησιμότητας των αποφοίτων του και με επιστημονικό, διοικητικό και τεχνικό δυναμικό υψηλών προσόντων.

Στην ειδική ιστοσελίδα θα βρείτε πληροφορίες και υλικό που θεωρούμε ότι θα διευκολύνουν τη διαδικασία της εγγραφής σας.

Εκ μέρους της Πρυτανικής Αρχής και του συνόλου της ακαδημαϊκής οικογένειας του Πανεπιστημίου Αιγαίου σας καλωσορίζω και σας εύχομαι κάθε επιτυχία στην ακαδημαϊκή σας πορεία. Όλες και όλοι μας, καθηγητές, διοικητικό και τεχνικό προσωπικό του Ιδρύματος, θα είμαστε δίπλα σας σε κάθε σας βήμα.

Καλή ακαδημαϊκή χρονιά!
Καθηγητής Στέφανος Γκρίτζαλης
Πρύτανης

Ημερομηνία ανάρτησης

5 Σεπ 2017

Είδος ανακοίνωσης

Νέα

Εικόνες

Current Style: Βασικό

espa.jpg