παροχή υπηρεσιών αναπαραγωγής (εκτυπώσεις, φωτοτυπίες, σκαναρίσματα)Σχεδίων μεγάλων διαστάσεων, για τις ανάγκες της Πανεπιστημιακής Μονάδας Σύρου | Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Είστε εδώ

παροχή υπηρεσιών αναπαραγωγής (εκτυπώσεις, φωτοτυπίες, σκαναρίσματα)Σχεδίων μεγάλων διαστάσεων, για τις ανάγκες της Πανεπιστημιακής Μονάδας Σύρου

Ερμούπολη,06/09/2018

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

                            

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου προτίθεται να προβεί σε διαδικασία για την παροχή υπηρεσιών αναπαραγωγής (εκτυπώσεις, φωτοτυπίες, σκαναρίσματα)Σχεδίων μεγάλων διαστάσεων, για τις ανάγκες  της Πανεπιστημιακής Μονάδας Σύρου.

Η διαδικασία που θα ακολουθήσει είναι αυτή της απευθείας ανάθεσης .Ο συνολικός προϋπολογισμός της ως άνω προμήθειας ανέρχεται στο καθαρό ποσό των 240,00€ πλέον ΦΠΑ 24% ποσού 57,60€.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον, να μας ενημερώσουν μέχρι και την Παρασκευή  12-09-2018 και ώρα 15:00 επικοινωνώντας με το Γραφείο του Τμήματος , Κωνσταντινουπόλεως 1 (Δέσποινα Μαραγκού τηλ. 2281097083 ή με ηλεκτρονική αποστολή στο e mail: oikonomiki@syros.aegean.gr.

Ημερομηνία ανάρτησης

6 Σεπ 2018

Είδος ανακοίνωσης

Προκηρύξεις Διαγωνισμών

Τοποθεσία

Σύρος

Current Style: Βασικό

espa.jpg