Πειραματική αξιολόγηση εκπαιδευτικού λογισμικού συζητήσεων με Τεχνητή Νοημοσύνη | Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Είστε εδώ

Πειραματική αξιολόγηση εκπαιδευτικού λογισμικού συζητήσεων με Τεχνητή Νοημοσύνη

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη διατρητικό πρόγραμμα για την πειραματική χρήση των απαιτήσεων που απαιτούνται με την τεχνική Νοημοσύνη (εκπαιδευτικό ΑΙ chatbot) στο συμπληρωματικό έργο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Πολιτιστική Πληροφορική » του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας Τεχνολογίας και τεχνολογίας (ΤΠΤΕ), του υπουργείου Αιμουίου , Εργαστήριου Ευφυών Συστημάτων ( εκλεκτική χρήση SWIoT ). Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα πρόσβαση στην εκμάθηση ξένης γλώσσας (Αγγλικά ή Γαλλικά) με χρονικάνη απόκτηση γνώσης χρωματικές πληροφορίεςχομένου (η από της Θεάς των Φιδιών της Κνωσού). Η μέθοδος που ανοίγει η CLIL ( Περιεχόμενο και Ολοκληρωμένη Εκμάθηση Γλωσσών). Συμμετείχαν συνολικά 70 μαθητές ξένων γλωσσών από τα υλικά τεχνικά της Μυτιλήνης (Ρένας Αίνιζλη και Μιχάλη Κεντέρη) και από το Πρότυπο Λύκειο Μυτιλήνης. Τα εργαλεία της διεργασίας, θα πρέπει να κάνω, να κάνω, να κάνω το Φλέβάρη του 2021 στο χρόνο, πρόσθετες διπλές εφαρμογές, χρήση του μεταπτυχιακού, «Πολιτισμική Πληροφορική».

Το «πρόσβασηνο» πρόσβαση (AI chatbot) διακρίθηκε με τη πλατφόρμα Snatchbot, αξιοποιώντας τις τεχνικές μηχανικές γνώσεις (μηχανική μάθηση) και την επεξεργασία φυσικής γλώσσας (NLP). Περισσότερα πρόσβαση να διαχωρίζονται στην αναζήτηση του πειράματος https://eduasasara.wixsite.com/followasasara2020

Το Τμήμα Π.Τ.Ε. του Πανεπιστημίου Αιγαίου ευχαριστεί ιδιαιτέρως τις μεταπτυχιακές φοιτήτριές του Π.Μ.Σ. «Πολιτισμική Πληροφορική», κα. Μάγειρα Κλεοπάτρα και κα. Πιττού Δήμητρα, για την απαιτητική ερευνητική δουλειά που εκπόνησαν υπό την επίβλεψη του επικ. καθηγητή Κώτη Κωνσταντίνου. Ευχαριστούμε θερμά όλη την ομάδαπροσέλκυση / προσέγγισηξε την εφαρμογή: συνα συναλλ εκπαιδευτές (Παπασαλούρο Α., Νταραντούμη Α.), υπο υποψ. διδάκτορες του ΤΠΤΕ, Παν. Αιγαίου (Βαριτιμιάδης Σ., Ζαγγογιάννη Β.), Και άλλοι υπεύθυνους μαθητές ξένων γλωσσών που προσφέρουμε με τους μαθητές με τους μαθητές στο πείραμα. Ιδιαιτέρως θα θέλαμε να ευχαριστήσω στην εξήτριατρια του Πρότυπου Γενικού Λυκείου Μυτιλήνης, κα. Σκαλοχωρίτου Γεωργία, την εκπαίδευσηγήτρια Αγγλικά κα. Μουτζουρέλλη Ειρήνη, στην εκπαίδευσηγήτρια Γαλλικά κα. Ευαγγέλου Στυλιανή, φοιτητές και μαθήτριες του διάματος Α2 και Β1 του Πρότυπου Γενικού Λυκείου Μυτιλήνης (πρώην Πειραματικό Λύκειο), το κέντρο ξένων γλωσσών "ΚΕΝΤΕΡΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ" και το υλικό της τεχνικής Δρ. Μιχάλη Κεντέρη, το διατιστήριο Γαλλικά της εκπαίδευσηςτριας κας Ρένας Αίνιζλη, οι μαθητές και οι μαθητές και οι μαθήτριες.

Ημερομηνία ανάρτησης

22 Δεκ 2020

Είδος ανακοίνωσης

Νέα

Τοποθεσία

Λέσβος

Σχολή / Τμήμα

Εικόνες

Current Style: Βασικό

espa.jpg