προμήθεια και εγκατάσταση ενός Σύστηματος αδιάλειπτης παροχής | Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Είστε εδώ

προμήθεια και εγκατάσταση ενός Σύστηματος αδιάλειπτης παροχής

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου προτίθεται να προβεί στην προμήθεια και εγκατάσταση ενός (1)  Σύστηματος  αδιάλειπτης παροχής τύπου Modular με βάση υποδοχής συνολικής ισχύος τουλάχιστον 80KVA τριφασικής εισόδου / τριφασικής εξόδου με προ εγκατεστημένες δύο μονάδες modular ισχύος 20kVA η κάθε μία, προσδίδοντας στο σύστημα ισχύ 40KVA με δυνατότητα επέκτασης στο μέλλον στα 80KVA.

 

Το σύστημα θα συνδεθεί στις υπάρχουσες μπαταρίες, θα εγκατασταθεί και παραδοθεί σε πλήρη λειτουργία για την κάλυψη των αναγκών του κτηρίου Διοίκησης στη Μυτιλήνη.

Ο συνολικός προϋπολογισμός της ως άνω προμήθειας  ανέρχεται στο καθαρό ποσό των 12.000,00 €  πλέον ΦΠΑ 17%  ποσού 2040,00 €.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον, να μας ενημερώσουν μέχρι και την Δευτέρα 28 -01 -2019 καιώρα 10:00 επικοινωνώντας με το Γραφείο του Τμήματος Τεχνικής Υπηρεσίας ,   (Διεύθυνση) : Λόφος Παν/μίου Αιγαίου  (όνομα υπαλλήλου: Νίκος Μιχαλάκης τηλ. επικοινωνίας : 22510 36951 ) ή με ηλεκτρονική αποστολή στο e mail: mihalakis@aegean.gr

Ημερομηνία ανάρτησης

21 Ιαν 2019

Είδος ανακοίνωσης

Προκηρύξεις Διαγωνισμών

Τοποθεσία

Λέσβος

Current Style: Βασικό

espa.jpg