προμήθεια και τοποθέτηση ανταλλακτικών για την επισκευή μίας μονάδας αδιάλειπτης παροχής ενέργειας (UPS) του κατασκευαστικού οίκου MGE (GALAXY PW 40KVA) για την κάλυψη των αναγκών του Μιχαλείου κτιρίου στη Χίο. | Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Είστε εδώ

προμήθεια και τοποθέτηση ανταλλακτικών για την επισκευή μίας μονάδας αδιάλειπτης παροχής ενέργειας (UPS) του κατασκευαστικού οίκου MGE (GALAXY PW 40KVA) για την κάλυψη των αναγκών του Μιχαλείου κτιρίου στη Χίο.

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου προτίθεται να αναθέσει σε εξειδικευμένη εταιρία η οποία θα διαθέτει κατάλληλο λογισμικό διαγνωστικού ελέγχου και ρύθμισης  παραμέτρων, την προμήθεια και τοποθέτηση ανταλλακτικών για την επισκευή μίας μονάδαςαδιάλειπτης παροχής ενέργειας (UPS) του κατασκευαστικού οίκου MGE (GALAXY PW  40KVA)  για την κάλυψη των αναγκών του Μιχαλείου κτιρίου στη Χίο.

Ο συνολικός προϋπολογισμός της ως άνω υπηρεσίας ανέρχεται στο  ποσό των 7.000,00€ συμπεριλαμβανομένου του ανάλογου ΦΠΑ.(24%)

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον, να μας ενημερώσουν μέχρι και την Δευτέρα  18-12-2017και ώρα 12:00 επικοινωνώντας με το Γραφείο του Τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών, Μιχάλων 8,  υπόψη Παντελή Λοΐζου , τηλ. 2271035063,  ή με ηλεκτρονική αποστολή στο e mail: ploizos@aegean.gr

Ημερομηνία ανάρτησης

15 Δεκ 2017

Είδος ανακοίνωσης

Προκηρύξεις Διαγωνισμών

Τοποθεσία

Χίος

Current Style: Βασικό

espa.jpg