προμήθεια συναρμολόγηση και τοποθέτηση ραφιών βαρέως τύπου (τύπου Ντέξιον) για την οργάνωση των αποθηκών των κτιρίων των Φοιτητικών Κατοικιών της Πανεπιστημιακής Μονάδας Μυτιλήνης | Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Είστε εδώ

προμήθεια συναρμολόγηση και τοποθέτηση ραφιών βαρέως τύπου (τύπου Ντέξιον) για την οργάνωση των αποθηκών των κτιρίων των Φοιτητικών Κατοικιών της Πανεπιστημιακής Μονάδας Μυτιλήνης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου προτίθεται να προβεί στην  προμήθεια συναρμολόγηση και τοποθέτηση ραφιών  βαρέως τύπου (τύπου Ντέξιον) για την οργάνωση των αποθηκών των κτιρίων των Φοιτητικών Κατοικιών της  Πανεπιστημιακής Μονάδας Μυτιλήνης.

Ο συνολικός προϋπολογισμός της ως άνω δαπάνης  ανέρχεται στο ποσό των δύο χιλιάδων ευρώ (2.000 €) συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 17%.

 

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον, να μας ενημερώσουν μέχρι και την Δευτέρα  15-06-2020 και ώρα 11:00 π.μ. επικοινωνώντας με το Γραφείο του του Τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών, της Περιφερειακής Διεύθυνσης Μυτιλήνης, Κτίριο Διοίκησης Λόφος Πανεπιστημίου, με τον κ. Γρηγόρη Μακαρώνη στο τηλ. επικοινωνίας 22510  36954 ή με ηλεκτρονική αποστολή στο email:  gmakaron@aegean.gr.

Ημερομηνία ανάρτησης

10 Ιουν 2020

Είδος ανακοίνωσης

Προκηρύξεις Διαγωνισμών

Τοποθεσία

Λέσβος

Current Style: Βασικό

espa.jpg