προμήθεια φαρμακευτικού υλικού και υλικών πρώτων βοηθειών στους χώρους εργασίας της Πανεπιστημιακής Μονάδας Μυτιλήνης για το έτος 2019 | Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Είστε εδώ

προμήθεια φαρμακευτικού υλικού και υλικών πρώτων βοηθειών στους χώρους εργασίας της Πανεπιστημιακής Μονάδας Μυτιλήνης για το έτος 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Τμήμα Οικονομικών Υποθέσεων της Πανεπιστημιακής Μονάδας Μυτιλήνης προτίθεται να προβεί στην προμήθεια φαρμακευτικού υλικού και υλικών πρώτων βοηθειών στους χώρους εργασίας της Πανεπιστημιακής Μονάδας Μυτιλήνης για το έτος 2019.

Ο συνολικός προϋπολογισμός της εν λόγω προμήθειας  ανέρχεται στο ποσό των τετρακοσίων ευρώ (400€) συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον, να μας ενημερώσουν μέχρι και τη Τετάρτη 02/10/2019 και ώρα 13:00  επικοινωνώντας με το Γραφείο του Τμήματος Οικονομικών Υποθέσεων, της Περιφερειακής Διεύθυνσης Μυτιλήνης, Κτίριο Διοίκησης, Λόφος Πανεπιστημίου, με την κκ. Σχαλλίγ Μαριολέν στο τηλ. επικοινωνίας 22510  36925 ή με ηλεκτρονική αποστολή στο email:  mariolen@aegean.gr.

Ημερομηνία ανάρτησης

27 Σεπ 2019

Είδος ανακοίνωσης

Προκηρύξεις Διαγωνισμών

Τοποθεσία

Λέσβος

Current Style: Βασικό

espa.jpg